Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Irrational Games, Bethesda İle Buluşuyor


 
     Bir tarafta Bioshock ve System Shock 2 gibi oyunları ile tanıdığımız Irrational Games, diğer tarafta ise Elder Scrolls ve Fallout 3 ile bizi büyüleyen Bethesda Softworks. Hiç kuşkusuz 2 firma da her oyunları ile mükemmel işler çıkarıyor ve oyun dünyasının en saygın geliştiricileri arasında bulunuyor.
 
     Bu iki dev Irrational Games'in röportajlar serisinin ilk ayağında bir araya geliyor. Bethesda'dan Todd Howard, Bioshock'ın yaratıcısı Ken Levine'in sorularını yanıtlıyor.
 
     İki dev ekip bir gün bir araya gelir de ortak bir proje üzerinde çalışır mı bilemiyoruz, ama birbirlerini övmeleri ve saygı duymaları güzel. Bu röportajı buradan dinleyebilirsiniz.
    
     Bethesda Softworks'un Fallout 3 ve ek paketlerinden sonraki projesi hala ortaya çıkmadı. Elder Scrolls 5 çığlıkları her yerden yükselirken Bethesda buna kulak asmayabilir mi?
 
     Diğer yandan ise ilk Bioshock'ın yaratıcısı Irrational Games'in yeni projesi de hala belirsizliğini koruyor. Umarız Ağustos ayındaki Gamescon'da bu iki firma da bizi daha fazla bekletmeyerek projelerini açıklar.
 
kaynak     
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak röportaj Bioshock System Shock 2 Irrational Games Bethesda Todd Howard Ken Levine
Transformers'da 2 Kat XP Günleri Project Offset İptal Edildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 3
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız