Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ion Maiden, Yeni Adıyla Ion Fury, 15 Ağustos'ta Erken Erişimden Çıkıyor

 
Yayıncılar 1C Entertainment ile 3D Realms ve geliştirici Voidpoint; Duke Nukem 3D, Shadow Warrior ve Blood gibi klasik birinci şahıs nişancı oyunlarından esinlenen Ion Fury'nin 15 Ağustos'ta Steam'de erken erişimden çıkacağını duyurdu. PlayStation 4, Xbox One ve Switch versiyonları daha sonraki bir tarihte çıkacak.
 
Ayrıca Bowling Bomb USB Flash sürücüsü, dijital soundtrack, A3 poster, GDF anahtar kart, Bowling Bomb çıkartma seti ve 60 sayfalık kitapçık içeren fiziksel “Big Box” sürümü 3D Realms Store'da $59.99 fiyattan ön siparişte.
 
Oyunun ismi başlangıçta Ion Maiden'dı fakat 3D Realms isim değişikliğine gitmek zorunda kaldı. Yaklaşık bir ay önce heavy metal grubu Iron Maiden, Ion Maiden oyununun ismi sebebiyle 3D Realms'a 2 milyon dolarlık bir telif davası açmıştı.
 
PC versiyonu çıkış tarihi fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ion Fury FPS Retro Aksiyon Vahşet Oyun
GTA 5'teki Uçak Sahnesini Gerçek Sanan Pakistanlı Siyasetçi Alay Konusu Oldu Intel ESL Türkiye Dota 2 2019 Yaz Sezonu Şampiyonası Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ion Fury ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız