Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Intel Extreme Masters Katowice 2019 Turnuvası Başlıyor!

 
     ESL, Valve ve Intel şirketi ortaklığı ile Polonya'da düzenlenecek olan yılın ilk Major, Counter Strike: Global Offensive turnuvası Intel Extreme Masters 2019 başlıyor!
 
     İlk aşamada; 13- 14 Şubat tarihlerinde 16 takımın katılımıyla ana elemeler gerçekleşecek. Ana elemelerde Major turnuvaya katılma hakkı elde edecek olan 8 takımın belirlenmesinin ardından, 20 Şubat tarihinde 1 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan, IEM Katowice 2019 Major turnuva başlayacak. IEM Katowice Major turnuvasında toplam 16 takım mücadele edecek.
 
     Ana elemelere katılacak olan takımlar ve eşleşmeler organizasyon tarafından bugün duyurulurken takım çıkartmaları ise oyuna gelen güncelleme ile CS:GO içerisine eklendi.
 
 
 
     IEM Katowice 2019 Ana Elemelerine Katılan Takımlar; fnatic, NRG, Cloud9, NiP, ENCE, Vitality, G2, AVANGAR, Renegades, Vega Squadron, TYLOO, Spirit, FURIA, Grayhound, Winstrike, ViCi
 
IEM Katowice 2019 Ana Elemeleri Eşleşmeleri
 
fnatic vs ViCi
NRG vs Winstrike
Cloud9 vs Grayhound
NiP vs FURIA
ENCE vs Spirit
Vitality vs TYLOO
G2 vs Vega Squadron
AVANGAR vs Renegades 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Shenmue III'ten İki Yeni Ekran Görüntüsü, Kapsamlı Fragman MAGIC 2019'da Yayınlanacak Warhammer: Chaosbane 4 Haziran'da Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız