Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insurgency: Sandstorm için Operation Breakaway Güncellemesi Yayınlandı

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici New World Interactive, takım oyununa dayanan taktiksel FPS oyunu Insurgency: Sandstorm için Operation Breakaway ücretsiz içerik güncellemesini yayınladı.

Güncelleme oyuna yeni mod, harita, silahlar ve daha fazlasını getiriyor.
 
İlk oyundan esinlenen Outpost co-op modu savunma yapmaya odaklanıyor. Oyuncular sınırlı ekipmanlarla başlayarak düşman dalgalarına karşı savaşacak. Outpost modu şimdilik Tell, Crossing, Ministry, Hillside, Outskirts ve Power Plant haritalarını destekliyor.
 
Yine ilk oyundan esinlenen yeni Tell haritası yakın menzil çatışmasına odaklanıyor. Tell haritası Push, Domination, Firefight, Checkpoint, Hardcore Checkpoint ve Outpost modunu destekliyor.
 
Yeni silah Security ekibi için AUG A3 ve Insurgents ekibi için FAMAS F1. Silah özelleştirmesi de tüm sınıflar için altı yeni silah geliştirmesi ile genişletildi.
 
Ayrıca ücretsiz açılabilen kozmetik içerikler eklendi ve Breakaway temalı özel donanım eşyaları ve silah kaplamaları içeren Breakaway Set Bundle indirilebilir içeriği satışa sunuldu. Steam'de 47,04 TL. 
 
Tüm detaylara buradan göz atabilirsiniz.

Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
insurgency bağımsız indie fps co-op multiplayer new world interactive
League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Grup Etabı 4. Gün Sonuçları Korku Filmi Escape Room 2, 2021'e Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Insurgency
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız