Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac Games, PS2 HD Remake'lere Uzak

 
     Hatırlarsınız geçtiğimiz E3 fuarında Sony, konferansında PS2'de bazı istatistiklere değinmiş ve geçtiğimzi yılın en çok oynanan konsollarından birisi olduğunu açıklamıştı. Çıkan binlerce oyun ve pek çok başyapıtla birlikte günümüz jenerasyonuna kafa tutan yaşlı kurtun bazı popüler oyunları ( mesela Sly Cooper) bilindiği gibi HD versiyonlarıyla PS3'de yeniden boy gösterecek.
 
      Ratchet & Clank ve Resistance serilerinin yapımcısı Insomniac Games, sosyaş paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada PS2'de çıkmış olan ve büyük beğeni kazanan Ratchet & Clank serisini HD haliyle PS3'e taşımayı düşünmediklerini açıklarken, ileride Sony isterse destek verebileceklerini söyleyerek açık kapı bırakmayıda ihmal etmedi.
 
      Bilindiği gibi Amerikan menşei yapımcı ekip, daha önce yaptıkları bir duyuru ile EA ortaklığını açıklamış ve artık sadece Playstation markası için değil Xbox360 içinde oyun geliştireceklerini ilan etmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak resistance fps ps3 scee insomniac games ratchet and clank xbox360 hd remix
Skate 3'de "Hawaiian Dream" DLC'si Haftaya Halo 3'e 2X XP, Geow 2'ye 8X XP!!!

callofduty6

24.7.2010 15:28:20

0
ilginç haber
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resistance 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız