Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac Games Bir Sonraki Spider Man Oyununun Ana Karakterini Açıkladı!

 
 
Büyük oyun serileriyle beraber karşımıza çıkan ve yakın zamanda çıkış yapan Spider Man 2'nin geliştiriciliğini üstlenen Insomniac Games, bundan sonraki ana Örümcek Adam karakterinin hangisi olacağını açıkladı.
 
Yeni ana karakter hangisi olacak?
 
 
 
Her biri kendi macerasına çıkan Peter Parker ve Miles Morales, yakın zamanda piyasaya sürülen Spider-Man 2'de yer alıyor. Oyuncular New York'u Venom, Lizard ve Kraven gibi kötü adamlardan kurtarmak için bir araya gelen iki Spider-Man arasında geçiş yapıyor.
 
Ancak bir yeni röportajda Insomniac Games'te hikaye yönetmeni Ben Arfmann ve yazar Brittney Morris, potansiyel bir devam oyununda durumun bu şekilde olmayacağını öne sürüyor. Oyunun sonu ve bundan sonraki "ana" Örümcek Adam'ın kim olacağı sorulduğunda ise Arfmann ve Morris, Miles'ın merkez konumda yer alacağı, Peter'ın ise en azından şimdilik arka planda kalacağını belirtiliyor.
 
Öte yandan Sony'nin belirttiğine göre Spider-Man 2, PlayStation Studios tarihinin en hızlı satan oyunu oldu ve ilk 24 saat içinde 2,5 milyon adet sattı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Xbox, Yapay Zeka ile Oyun içi Diyaloglar Oluşturmak İstiyor Ark: Survival Ascended Ne Zaman Konsollara Geliyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.11.2023 16:16:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: lextor PlayStation markası ilgililere değil sjw zekalarına hitap etmeye başladı iyice. Tatlı yahudiler çok zorluklar çekmiş, eşcinseller, siyah karakterler. Lan sorun orada zaten medeniyeti bozan Avrupa bozuk olan medeniyetin tamamen içine etme işine bürünmüş. Toplumsal ayırımcılık adamların vazgeçilmezi. Şimdi ise iş tersine döndü. Beyaz adam ırkçılığı başladı. Komik toplum. Tlou part 2 de kusacaktım artık sjw moku yüzünden. Yakında gay Nathan Drake gençliği oyun yapılırsa şaşırmam.
ula sen türkiye'de yaşıyorsun. gelmiş amerikan redneck ağlaşmalarını tekrarlıyorsun. sen bir kendi ülkendeki yitip gitmiş azınlık hakları için bir çabada bulun da sonra gerekirse sjw falan filan diye ağlarsın istersen forumlarda. haha

mahsur kalan adam

8.11.2023 13:33:42

0
Peter da 2 oyundur kaçıp gidiyor Hop hemşerim nereye

lextor

8.11.2023 12:50:41

+1
PlayStation markası ilgililere değil sjw zekalarına hitap etmeye başladı iyice. Tatlı yahudiler çok zorluklar çekmiş, eşcinseller, siyah karakterler. Lan sorun orada zaten medeniyeti bozan Avrupa bozuk olan medeniyetin tamamen içine etme işine bürünmüş. Toplumsal ayırımcılık adamların vazgeçilmezi. Şimdi ise iş tersine döndü. Beyaz adam ırkçılığı başladı. Komik toplum. Tlou part 2 de kusacaktım artık sjw moku yüzünden. Yakında gay Nathan Drake gençliği oyun yapılırsa şaşırmam.

BSC Misafiri

8.11.2023 10:39:33

+1
Ulan son zamanlarda Naughty Dog olsun, Santa Monica olsun son oyunlarından hiç tatmin olmadım. Şimdide İmsoniac başladı.

Johnny Silverhand

7.11.2023 20:40:32

+3
sjw’lerin mutlu olması gerekiyordu.

Sarohan

7.11.2023 20:19:01

+3
Ergen veledin birini daha örümceğe ısırtmışlar hop elektrik şu bu hemen millet 'ay çok tatlı, çok kuul bi jojuk yha' moduna giriyor ne kadar görmemiş özenti tip varsa. İşte bu yüzden bu süper kahraman olayını sevmiyorum. Bir süper karakterin birden fazla çeşidini yapıyorlar cılkı çıkan çıkana. Yok Hulk she hulk, beyaz spiderman siyah spiderman, spider woman. Ne kişiselliği kalıyor ne bir şeyi. Her kafasına kapşon geçirenin 'assassin' olduğu ubizort oyunları gibi..

BSC Misafiri

7.11.2023 19:54:55

+2
şaşıran varmı. yazık

BSC Misafiri

7.11.2023 19:18:47

+3
abi miles ne ya hiç alışamadım şu karaktere aslında 2 örümcek adam olması bile saçma geliyor bana iyice şeyini çıkardılar

BSC Misafiri

7.11.2023 19:18:43

+3
Veba gibi yayılıp tuttukları her şeyi bozuyorlar. “Madem siyahi karakterler beyazlar kadar popüler değil o zaman popüler beyaz karakteri şutlayıp onun yerine siyahi karakteri getirelim” demişler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız