Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Inside Switch ve iOS'e Geliyor

 
   Limbo geliştiricisi Playdead'in ikinci oyunu Inside Switch ve iOS'e geliyor, kreatif direktör Arnt Jensen Famitsu'ya söyledi.
 
   Switch ve iOS versiyonları hakkında herhangi bir detay açıklanmadı. Inside şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Inside Limbo PlayDead Xbox One Microsoft
Final Fantasy XV'e İçerik Gelmeye Devam Edecek Tokyo Game Show 2017'ye 254,311 Kişi Katıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Angel of the Lord

25.9.2017 07:41:49

0
Android tarafında bu kadar güçlü cihazı neden es geçiyorlar anlamak zor.

esmerbuyucu

25.9.2017 04:17:41

0
Oyundaki sahne efektleri çok hoş, kendisini atmosfere sokmayı başarıyor. Playdead Limbo'yu iOS'a güzel uyarlamıştı. O yönden bir çekincem yok. Zaten yapı itibariyle mobile uygun bir oyun.

BSC Misafiri

24.9.2017 20:34:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Switch’e gelmesin kardeşim! İstemiyorum şu Nintendo’nun indie oyunlara yer vermesini yeter ya, bunların yerine snes de nes de gamecube de vs vs oradaki oyunları remake getirse vallahi daha mutlu olacağım, çevirmeyin kardeşim bu mükemmel cihazı indie ürününe yahu! Japonya da yayınladığı Dragon Quest XI getir ne bileyim yine hala Japonya da eshopda yayınladığı secret of manayı getir ne bileyim hala Japonya da eshop da olup hala Avrupa’ ya vermediğin Dragon Quest heroes 1-2 oyununu getir, çık şu indie oyunlardan telefon tipli ucuz oyunlardan yeter ya yeter!!!
Sen istemiyorsun bende PC'de keyifle oynadığım için pek önemsemiyorum ama geliştiricilere sosyal medya üzerinden istediğini belirten yorumlar atan binlerce kişi var. Bahsettiğin DQ XI Switch'e geliştiriliyor ve çıkış tarihi belli değil, diğer oyunlarda da yerelleştirme beklentisi yüksek ve yine Gamecube gibi konsol oyunları Virtual Console aktif olduğunda hayat bulabilir ve yöneticiler sadece ''yakında'' diyebiliyorlar. Japonya'da yıllar önce çıkmış Mother 3 oyunu yerelleştirmesi için onbinlerce isteğe rağmen Nintendo kılını kıpırdatmıyor, değişiyor görünüyor ama aşırı ağırdan alan bir firma. Bağımsız yapımların ise her zaman destekçisiyim, piyasadaki sömürücü büyük bazı firmalar yerine onlar kazanmalı. Çünkü sadece para kaybıyla ders alabilen zihniyetle yönetiliyor bu yamyamlar.

mehmetalpertr

24.9.2017 16:52:24

0
PC de oynamıştım.. Çok iyi bir oyun.. tavsiye ederim..

dqndqn26

23.9.2017 20:31:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Switch’e gelmesin kardeşim! İstemiyorum şu Nintendo’nun indie oyunlara yer vermesini yeter ya, bunların yerine snes de nes de gamecube de vs vs oradaki oyunları remake getirse vallahi daha mutlu olacağım, çevirmeyin kardeşim bu mükemmel cihazı indie ürününe yahu! Japonya da yayınladığı Dragon Quest XI getir ne bileyim yine hala Japonya da eshopda yayınladığı secret of manayı getir ne bileyim hala Japonya da eshop da olup hala Avrupa’ ya vermediğin Dragon Quest heroes 1-2 oyununu getir, çık şu indie oyunlardan telefon tipli ucuz oyunlardan yeter ya yeter!!!
Nintendonun oyun tarzini bilmiyorum fakat dediklerinde hakli gibi görünüyorsun :) eger inside oyununu denemediysen bir şans ver derim

BSC Misafiri

23.9.2017 18:46:19

0
Switch’e gelmesin kardeşim! İstemiyorum şu Nintendo’nun indie oyunlara yer vermesini yeter ya, bunların yerine snes de nes de gamecube de vs vs oradaki oyunları remake getirse vallahi daha mutlu olacağım, çevirmeyin kardeşim bu mükemmel cihazı indie ürününe yahu! Japonya da yayınladığı Dragon Quest XI getir ne bileyim yine hala Japonya da eshopda yayınladığı secret of manayı getir ne bileyim hala Japonya da eshop da olup hala Avrupa’ ya vermediğin Dragon Quest heroes 1-2 oyununu getir, çık şu indie oyunlardan telefon tipli ucuz oyunlardan yeter ya yeter!!!

BSC Misafiri

23.9.2017 18:45:29

+1
Tezeğini çıkarmadan adam gibi bir fiyatla Switch'e gelecekse çok iyi. Yok değilse alan çok az olur zaten..

lextor

23.9.2017 16:07:21

0
Distopik dünyayı seven arkadaşlara kesinlikle ve mutlak surette önerilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Inside ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız