Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Injustice: Gods Among Us Animasyon Filmi Duyuruldu

 
Injustice: Gods Among Us'ın animasyon film uyarlaması geliyor.
 
DC ve Warner Bros. Animation, proje için özel bir duyuru yapmadı ancak projenin varlığı Batman: The Long Halloween, Part Two'nun basın bülteninde ortaya çıktı.

Şimdilik herhangi bir detay bulunmuyor.
 
NetherRealm Studios'un geliştirdiği dövüş oyunları Injustice: Gods Among Us ile Injustice 2, alternatif bir DC evreninde geçiyor. Hikayede Joker; Superman'i, eşi Lois Lane ve doğmamış çocuğunu öldürmesi ve atom bombası ile Metropolis'i yok etmesi için oyuna getiriyor. Bu olaydan beş yıl sonra Superman dünyayı demir yumrukla yönetmeye başlıyor ve Justice League ekibini acımasız Çelik Adam ile savaşmaya zorluyor.
 
Injustice: Gods Among Us'ın çok sayıda çizgi romanı da yazıldı. İlk oyuna gelene kadarki beş yıllık süreyi içeriyor ve ilk oyun ile devam oyunu arasındaki boşlukları dolduruyor. Animasyon filminin hangisini baz alacağı belli değil. Tamamen yeni bir hikaye de sunabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN US netherrealm nether realm mortal kombat injustice dc comics injustice gods among us ps3 xbox 360 wii u dövüş pc ps4 ps vita
Pinokyo'dan Esinlenen Souls-Like Aksiyon RPG Oyunu Lies of P Duyuruldu EA Yeni Oyun Stüdyosu Kuruyor, Başında Eski Shadow of Mordor Patronu Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

20.5.2021 14:21:19

0
Güzel haber ama umarım DC animasyon filmleri tarzında olmaz oyunun animasyon tarzında olur

Punisher155

20.5.2021 11:20:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Punisher155 Vay be biz Netherrealm'den Injustice 3 veya spekülasyonların bu günlerde ciddi coştuğu Marvel dövüş oyunu beklerken Injustice animasyonu gelecek demek çok ilginç.</blockquote> Sanırım Injustice 3'ün tanıtımını da dizi esnasında yapabilirler.
Belki de, aslında Haziran'daki E3'ten de umutluyum bir duyuru için ama ne duyuracaklarını kestiremiyorum. Netherrealm şusıralar kapalı kutu.

Punisher155

20.5.2021 11:18:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Marvel dövüş oyunu nasıl bekliyorsunuz Netherrealm'den? Adamlar WB'a bağlı ve DC de WB çatısı altında...
Evet öyleler ama dediğim gibi baya bir spekülasyon var ve şusıralar dün mesela 2012'de çıkan X-Men vs Avengers konusunun işleneceğiyle ilgili bir sızıntı da tartışıldı Reddit'te. Netherrealm'in patronu Ed Boon Twitter'dan en büyük hayalinin Marvel vs DC dövüş oyunu yapmak olduğunu yazmıştı ve 1-2 sene öncesindeki bir röportajında da Marvel ile görüşmeler yapıldığını ama gizlilik anlaşması sebebiyle şimdilik bunun hakkında konuşamayacağını söylemişti. Lego oyunları da WB altında yapılıyor ama Lego Marvel Superheroes ve Lego Avengers oyunları çıktı zaten herkes buna güveniyor, bundan dolayı ben de Marvel dövüş oyunu için imkansız gözüyle bakmıyorum.

chris92

20.5.2021 10:35:35

0
umarım mortal kombatın animasyon filmi gibi çizimleri olmaz .dcnin normal animasyon tarzı olsa bile razıyım ama onun çizimlerini beğenmemiştim filmi beğensemde.3d animasyon beğenmem ama gantz 0 yada resident evil tarzı 3d olacaksa onada razıyım.bekliyorum.

BSC Misafiri

20.5.2021 08:40:38

0
Marvel dövüş oyunu nasıl bekliyorsunuz Netherrealm'den? Adamlar WB'a bağlı ve DC de WB çatısı altında...

mehmetalpertr

20.5.2021 07:55:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: Punisher155 Vay be biz Netherrealm'den Injustice 3 veya spekülasyonların bu günlerde ciddi coştuğu Marvel dövüş oyunu beklerken Injustice animasyonu gelecek demek çok ilginç.
Sanırım Injustice 3'ün tanıtımını da dizi esnasında yapabilirler.

Punisher155

20.5.2021 02:26:42

0
Vay be biz Netherrealm'den Injustice 3 veya spekülasyonların bu günlerde ciddi coştuğu Marvel dövüş oyunu beklerken Injustice animasyonu gelecek demek çok ilginç.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Injustice: Gods Among Us ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
24 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız