Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Indie Korku Oyunu Ode to a Moon'un Demo'su Artık İndirilebilir

       
An itibariyle indie oyun yapım şirketi Colorfiction 'Ode to a Moon' isimli korku oyunu için Steam'e yeni bir demo eklemiş bulunmakta. Büyük bir şehri terk eden bir fotoğraf gazetecisini oynadığınız oyun, oldukça ürkütücü detaylar içeriyor.
 
80'lerde geçen öyküde, kendinizi atmosfere kapılıp gitmiş bir halde bulabilirsiniz. Ancak maalesef demo yalnızca 10 dakikadan oluşuyor. Oyun sırasında Ode to a Moon festivaline gitmeniz ve her şeyin yolunda olmasını sağlamanız gerekiyor.
 
Oyunun tam sürümünün ne zaman çıkacağı ise henüz belirsizliğini koruyor. Steam'den oyunun demosunu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını ise aşağıdan okuyabilirsiniz:
 

 
"Oldukça karanlık bir gerilim oyunu olan Ode to a Moon, bir kasabanın hasat döneminde yaşadığı korkutucu olayları anlatıyor. Peki oyundaki gerçeği ortaya çıkartacak kadar cesur musun, yoksa bilinmeyene yenilecek misin?"

Bu haberin bağlantısı
URL
Korku Gerilim Thriller Horror Indie games Steam Colorfiction Odd to a Moon
Digimon Survive 2020'ye Ertelendi Fire Emblem: Three Houses 200 Saatin Üzerinde Oynanış Sunacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ode to a Moon
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız