Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Inafune, Megaman Legends 3'ü Hala İstiyor

Megaman serisi Capcom'un en ünlü oyunlarından birisi olmayı başardı
 
      Capcom'da çok önemli projelere imza atan Keiji Inafune aynı zamanda Megaman serisinin de yaratıcısıydı. Yıllarca çalıştığı firmasından ayrıldıktan sonra kendi yarattıkları da dahil olmak üzere bu projelerinden hepsinden uzaklaşan ünlü isim özellikle Megaman'i bırakmak istemiyor.
 
     Daha önce Capcom'un iptal ettiği Megaman Legends 3'ü bitirmek istediğini açıklayan Inafune, Capcom'dan olumsuz yanıt almıştı. Buna rağmen onun vazgeçmeye niyeti yok gibi görünüyor. Inafune tekrar bir açıklama yaparak Megaman Legends 3'ü hala geliştirmek istediğini söyledi.
 
     Megaman Legends 3 için 100.000'den fazla hayranın oyunun facebook sayfasında örgütlendiğini ve projeye devam edilmesini istediğini belirten Inafune'ye bir şans verilmesi sanırım oyunculaırn yararına olacaktır. Buna rağmen Capcom gururlu tavrından vazgeçmeyecek gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Megaman 3DS Legends Capcom Nintendo Keiji Inafune
Japonya'da Haftanın En Çok Satanları Sony: Yeni Saldırının Nisan'daki ile İlgisi Yok

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mega Man Legends 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız