Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Imp of the Sun'ın Switch Sürümü Onaylandı

 
 
Yayıncı Fireshine Games ve geliştirici Sunwolf Entertainment, 2D aksiyon platform oyunu Imp of the Sun'ın daha önce duyurulan PC (Steam, Epic Games Store) sürümlerinin yanı sıra 2022'nin başlarında Switch için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Imp of the Sun, yüksek tempolu aksiyonu Peru'dan ilham alan eşsiz çizim tarzıyla ve oyun müzikleriyle birleştiren bir 2D platform oyunudur. Güneşin son kıvılcımından yaratılmış bir yaratık olan Imp'i oynuyorsun ve görevin güneşe yeniden güç sağlamak... tabii çok geç olmadan.
 
Güneşin gücü olmadan hayat devam edemez. Çağlar önce Dört Koruyucu (Four Keepers) tarafından çalınan bu güç, güneş imparatorluğunun uzak köşelerine bir daha bulunamasınlar diye saklandı. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu 2D macera platform pc
Dying Light'ın Yeni Nesil Güncellemesi Xbox Series X|S için Yayınlandı ANNO: Mutationem'in Fiziksel Sürüm Ön Siparişleri 25 Mart'ta Açılıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Imp of the Sun
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız