Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ikariam: Eyvah Korsanlar Geliyor!


     En sevilen tarayıcı oyunu Ikariam'ın en yeni güncellemesi sayesinde oyuncular Korsan olarak denizlerde korku estirebilecek. Yağmalama seferlerinde ele geçirilebilen altın ve korsan puanlarının dışında oyuncular sevimsiz deniz korsanlarının hisarlarına baskınlar düzenleyerek onlara haddlerini bildirebilecek. En başarılı korsanlara ödül olarak kocaman bir kaynak hazinesi verilecek.

     Gasp etme ve yağmalama
 
     Muhteşem bir korsan kariyerine yeni korsan hisarı binası inşa edilerek başlanır. Hisar, hususi şehrin önüne yerleştirilmiş olan yeni inşa alanına inşa edilir. Korsan hisarına sahip oyuncular, altın ve korsan puanları ele geçirmek amacıyla dokuz farklı korsan seferine çıkabilir. Başka oyuncuların korsan hisarlarına düzenlenen başarılı saldırılarda alın teriyle kazandıkları korsan puanları kendi hazine sandıklarına indirebilirler. Korsan puanlarıyla kendi mürettebatlarının gücünü artırabilirler. Güçlü bir mürettebatla hisarlarını daha iyi savunup, başka oyuncuların korsan yuvalarına daha başarılı baskınlar düzenlerler.

Yeni yüksek skor listesi ve kocaman kaynak hazinesi
 
     Yeni yüksek skor listesindeki korsan puanlarından, Ikariam korsanları arasında denizlerin gerçek korkulu rüyası kim olduğu anlaşılır. Sabit bir değerlendirme süresinin dışında, son durumu bir sonraki değerlendirme süresinin bitimine kadar öğrenme imkanı da sunulur. Oyuncular kendi korsan hisarlarında kaçıncı sırada olduklarına her zaman bakabilir. Değerlendirme süresinin sonunda en çok korsan puanı elde eden 50 korsana ödül olarak yığınla kaynak verilir. Ödüller dağıtıldıktan sonra tüm korsan puanları toplanmış olan mürettebat gücüyle birlikte sıfırlanır, korsanlar da yeniden kaynak avına çıkar.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ikariam Gameforge PC Mobil iPad Strateji
Van Helsing'ten Yeni Oynanış Videosu Takımlar 40 bin TL’lik Ödüle Daha da Yaklaştı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kriger

20.12.2012 17:22:59

0
Tauda oynayan varmı la :-D

cengizhan1903

20.12.2012 15:01:58

0
bu oyun hala varmı ya ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ikariam
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız