Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

I am Bread'in Devam Oyunu I am Fish'in Tam Sürümü 2021 Yılında Çıkacak

 
Bossa Studios'un geliştiriciliğini yaptığı ve ilk kez 2019 yılında piyasaya sürdüğü ücretsiz prototip ürün I am Fish'in tam sürümü duyuruldu ve bir video paylaşıldı. I am Fish, I am Bread isimli oyunun devam oyunu.
 
Bossa Studios daha önce; Pigeon Simulator, Trash Bandits ve I am Fish isimli üç farklı prototip oyun yayınlamıştı. Stüdyonun kurucu ortağı Imre Jele, "Her üç prototip için de çok fazla geri dönüş aldık ve hepsinin ayrı hayranları oldu. I Am Fish'i diğerlerinden ayıran şey ise, oyuncuların bir balığın yolculuğunu tamamen deneyimleme isteğiydi. Pigeon Simulator ve Trash Bandits'i de elbette unutmadık. İleride onlarla ilgili de duyurularımız olacak." dedi.
 
Ayrıca stüdyo bir teşekkür hediyesi için, I am Fish'in ücretsiz prototipine yeni bir bölüm ekledi. Buraya tıklayarak prototipi deneyebilirsiniz. Bahsi geçen duyuru videosunu da aşağıda bulabilirsiniz. I am Fish'in 2021 yılında PC için yayınlanması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu I am Fish I am Bread devam oyunu Pigeon Simulator Trash Bandits oyun
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III PC Demosu Yayınlandı Wartile 24 Mart'ta PS4 ve Xbox One'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
I Am Fish
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız