Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

I Can Football Şampiyonu Arabasına Kavuştu

 
  Türk Telekom grup şirketlerinden Sobee Studios’un Kasım 2009’da futbol tutkunlarının beğenisine sunduğu I Can Football (ICF) oyununun heyecanını TV’ye taşıyan “ICF NTVSpor Kupası”nın en başarılı oyuncuları ödüllerine kavuştu. Dünya Kupası maçlarının 15 dakika öncesinde NTVSpor’da canlı olarak yayınlanan “ICF NTVSpor Kupası” karşılaşmalarında en iyi performansı sergileyen oyuncular muhteşem bir Audi A3 başta olmak üzere birbirinden değerli hediyeler ile ödüllendirildi.
 
  “ICF NTVSpor Kupası” karşılaşmaları ile online futbol oyununun heyecanını TV’de canlı yayına taşıyarak bir ilke imza attıklarına dikkat çeken Sobee Studios Kurucusu ve Genel Müdürü Mevlüt Dinç, “NTV’nin usta ağızlarının anlatımı ve ünlü futbolcuların yorumları eşliğinde gerçekleştirilen ICF NTVSpor Kupası, I Can Football’un diğer futbol oyunlarından çok farklı olduğunu bir kez daha kanıtladı. ICF, yakın gelecekte yeni sürprizlerle futbol tutkunlarının beğenisini kazanmaya devam edecek” dedi.
 
  Dünyanın ilk 11’e 11 online futbol oyunu olan ICF, televizyonda ilk defa gerçekleştirilen bu turnuvanın da etkisiyle yeni aktif üye kazanmaya devam ederek üye sayısını 600 binin üzerine çıkardı. Her gün yaklaşık 13 bin yeni üyenin kayıt olduğu oyunda, “ICF NTVSpor Kupası”nın gerçekleştirildiği bir aylık süre boyunca 900 binin üzerinde karşılaşma gerçekleştirildi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak futbol online futbol sobee vestel ı can football ntvspor kupa ödül
Dead Rising 2 Çıkışı Artık Bize Daha Yakın! Modern Warfare 2'de Hata = XBLA'da Bedava Oyun !
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OMéR

29.8.2010 19:42:53

0
Bende 1 ay bedeva tivibu kazandım yaşa Sobee.

BSC Misafiri

12.8.2010 09:41:29

0
ilk 11 vs 11 online futbol oyunu mu? bu rekor fifa da die biliom ben

dwinchester

11.8.2010 14:39:18

0
hayırlı olsun o zaman ne diyelim.

DaRBe7

11.8.2010 12:49:25

0
Tebrikler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
I Can Football
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız