Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

INDUSTRIA Geliştiricileri UE5 Destekli Yeni Bir Oyun Geliştiriyor

 
 
Bilim kurgu nişancı aksiyon oyunu INDUSTRIA'nın arkasındaki ekip Bleakmill şu anda Unreal Engine 5'i destekli yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Oyunun şu anda adı, türü veya çıkış tarihi belli değil. Ancak oyun için dün kısa bir gif yayınlandı. 
 
Oyunun şu ana kadar iki farklı kısa görüntüsü bulunuyor
 
 
 
Bleakmill tarafından geliştirilen oyunun ilk tanıtım videosu Aralık 2022'de yayınlandı ve bu görüntüler final sürümünü temsil etmiyor. Oyunun iç ortamını sergileyen bu fragman haricinde bir de dün kısa bir gif yayınlandı. Twitter (Şimdilerde X) üzerinden yayınlanan bu gif içerisinde oyuna ait ortamın daha detaylı bir kısmı gösteriliyor
 
İki kısa görüntüye bakacak olursak hatta son yayınlanan içerik bir GIF olmasına rağmen ilk projeleri INDUSTRIA'ya göre grafiksel iyileştirmelerin olduğunu söyleyebiliriz. Bleakmill ekibi yeni oyunda nesnelere, aydınlatmaya ve çevresel ayrıntılara büyük oranda daha özen göstereceğini iddia ediyor. Bu proje şu anda erken geliştirme aşamasında yer alıyor.
 
Son olarak Bleakmill ekibinin küçük bir geliştirme stüdyosu olduğundan bahsetmemiz gerekiyor. Bağımsız bir ekip tarafından bizlere sunulmak istenen proje için beklentileri dengede tutmakta fayda var. 
 
9 ay önceki fragman
 
 
 
Dün yayınlanan gif
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Industria Headup Games Bleakmill FPS PC
Desolatium Çıkış Tarihi Açıklandı Bethesda: Intel ARC Ekran Kartları Starfield'ı Oynatmakta Yetersiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Industria
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız