Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM New York 2020 Avrupa Turnuvasının Şampiyonu FaZe Clan Oldu!

 
     Intel ve ESL tarafından bu yıl Kuzey Amerika, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda çevrim içi olarak düzenlenen Intel Extreme Masters 2020 New York, Counter Strike: Global Offensive turnuvasının Avrupa etabı tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu büyük finalde; OG takımını 3-0 mağlup eden FaZe Clan oldu. FaZe Clan, ödül havuzundan 70.000 Dolar para ödülü kazandı.
 
A grubu: Team Vitality, G2 Esports, fnatic, Complexity
B grubu: FaZe, BIG, Heroic, OG
 
     8 takımın mücadele ettiği IEM New York 2020 Avrupa Etabı'na takımlar, grup aşamasında 4'erli olarak 2 gruba ayrıldı. Grup aşamasının sonucunda A grubundan Vitality ve fnatic, B grubundan OG ve FaZe, yarı finale yükseldi.
 
     3 maçlık seri formatında oynanan yarı finalde; OG, fnatic takımını 2-1, FaZe, Vitality takımını 2-0 mağlup ederek büyük finale yükseldiler. OG - FaZe büyük final karşılaşması 5 maçlık seri formatında Mirage, Inferno ve Dust2 haritalarında oynandı. Mirage haritası 15-15 eşitlikle tamamlandı. Uzatmalara gidilen karşılaşma 7-5, toplamda 22-20, Inferno haritası 16-5, Dust2 ise 16-11 FaZe galibiyetiyle sonuçlandı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Borderlands 3 Yeni Nesil Konsolların Çıkış Oyunlarından Biri Olacak Xbox Series X|S Geriye Uyumluluk Detaylandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız