Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ICO, HD'de Nasıl Görünürdü Acaba?

 

ico hd

 

    Geçtiğimiz günlerde ICO Team'in "ICO Collection" adında ilk 2 oyunu kapsayan bir paket çıkarabileceğini sizlere duyurmuştuk. Playstation 2'nin en gözde oyunları arasında yer alan ICO ve Shadow of the Collosus, God of War'un ilk 2 oyunun "God of War Collection" adıyla çıkışını yaptığı gibi hayranlarını HD kalitesiyle yeniden karşılayabilir.
 
     Henüz Sony tarafından onaylanmasa da ICO hayranlarının Sony'ye yaptığı yoğun ısrar sonuç verecek gibi görünüyor, alınan bir rapora göre olası bir "ICO Collection" paketinin 2011'in ilk çeyreğinde çıkabileceği belirtiliyor. 
 
    Serinin hayranları HD görüntü kalitesinde bir ICO için şimdiden yanıp tutuşuyorlar. Hatta bazıları bir emülator vasıtasıyla oyunun HD kalitesinde nasıl görünebileceğinin ekran görüntülerini yayınlamışlar. Bu Ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
    Serinin üçüncü oyun olan The Last Guardian'ın epeydir yapım aşamasında olduğunu biliyoruz. Team ICO, The Last Guardian'ın nasıl bir oyun olabileceği konusunda oyuncuların fikir sahibi olmaları açısından böyle bir paket çıkarırsa şaşırmam. ICO ve Shadow of Collosus şimdiye dek görülmemiş bir orjinalliğe ve kendine has büyüleyici atmosfere sahip bir oyun olmasıyla seriyi oynayanların halen gönlünde önemli bir yere sahiptir. Aslında benim oyunu anlatmama gerek yok, bu seri ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorsanız bir an önce sitemizdeki ICO üçlemesi ile ilgili yazılmış dosya konusuna göz atmalısınız
 







 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action adventure scee ps3 hd ico collection the last guardian
White Knight Chronicles 2'nin Açılış Videosu Tekken 7 Yapım Aşamasında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Valientee

13.9.2010 22:33:31

0
Shadow of the colossus çok ayrı bi oyun benim için ya =D Grafikleri - Senaryosu - Oynanışı filan herşeyiyle 10 numara oyundu walla. 3. Colossus'u karşımda görünce korkmuştum biraz onu bırakın sonra o kılıcını üstüme bi indirdi yüreğim dışarı çıktı bi an ^^

laserion

27.5.2010 21:15:47

0
HD de tadından yenmez doğrusu Yorda ve İco daha canlı daha kaliteli bir halde gelecek ise süper olacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız