Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyrule Warriors: Age of Calamity 22 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Yayıncı Nintendo ve geliştirici Koei Tecmo, dün düzenlenen Nintendo Treehouse canlı yayınında Hyrule Warriors: Age of Calamity'den yeni oynanış görüntüleri paylaştı.
 
22 dakikalık videoda Urbosa ve Zelda karakterlerinin oynanışını ilk defa görme fırsatı yakaladık. Videoda ayrıca Impa karakterinden yeni görüntüler de bulunuyor.
 
Hyrule Warriors: Age of Calamity, musou tarzı hack-and-slash aksiyon oynanışı ile The Legend of Zelda: Breath of the Wild evrenini birleştiriyor. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'tan 100 yıl öncesinde geçecek ve Great Calamity olaylarını deneyim etme fırsatı sunacak oyunda oyuncular Link, Zelda ve dört şampiyon Daruk, Mipha, Revali ve Urbosa karakterlerinin rolünü üstlenerek çok sayıda düşmana karşı savaşacak. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'tan harita. kullanıcı arayüzü, yemek pişirme, silahlar ve teçhizatlar geri dönüyor.
 
20 Kasım'da Switch içim çıkacak.
 
Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hyrule Warriors: Age of Calamity Zelda legend of zelda link switch oyun ne zaman çıkış tarihi
Mafia: Definitive Edition'ın İlk Güncellemesi Noir Modunu Ekliyor Pikmin 3 Deluxe Demosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.10.2020 14:54:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: lamuarte Şu yeni zelda benzeri ücretsiz oyunda olan sistemi aynen orijinal zeldaya getirmişler. Hyrule savaşçıları ile oynamak ilginç olacaktır. Tabi benim için de izlemek.
Dediğiniz oyun Genshin Impact ve hayır onda olan sistemi zeldaya getirmediler. Dynasty Warrior adlı oyun serisinde olan sistemi getirdiler zaten yapan firma aynı. Hatta Hyrule Warrior diye daha önce yaptıkları benzer bir oyun var ona bakmanızı tavsiye ederim.

lamuarte

8.10.2020 13:30:21

0
Şu yeni zelda benzeri ücretsiz oyunda olan sistemi aynen orijinal zeldaya getirmişler. Hyrule savaşçıları ile oynamak ilginç olacaktır. Tabi benim için de izlemek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hyrule Warriors: Age of Calamity
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız