Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble'da Square Enix Oyunlarına Büyük Fırsatlar

     
       Steam kış indirimlerinin başlamasıyla pek çok oyuncu satın alacak oyunları araştırmaya başlamışken Humble'da oldukça güzel bir kampanya başlattı. Humble Square Enix Bundle 3 adlı bu kampanyayla başarılı Square Enix oyunlarını oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.
 
      Kampanyaya en az 1 dolar bağış yaparak The Last Remnant, Life is Strange'in ilk bölümü, Tomb Raider I, II, III ve Murdered: Soul Suspect'e sahip olabilirsiniz. Ortalama üzeri bir bağış yaptığınızda (an itibariyle 3,87 dolar) Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, Just Cause Collection, Front Mission Evolved, Gyromancer, Yosumin, Just Cause 3 için %20'lik indirim kuponuna sahip olabilirsiniz. Bu bölüme daha fazla oyunun ekleneceğini belirtelim. 
 
      Son olarak 13 dolar ve üzeri bir bağış yaptığınızda tüm bu oyunların arasına Lara Croft & the Temple of Osiris, Tomb Raider GOTY Edition ve Hitman Absolution da ekleniyor. Bahsettiğimiz kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
murdered: soul suspect square enix airtight games adventure pc ps3 xbox 360 adventure
Steam Kış İndirimleri Başladı! Ori and the Blind Frost: Definitive Edition İlkbahara Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

23.12.2015 18:51:13

0
Henüz oynamayacak olsam da kaptım

Megathrone26

22.12.2015 22:35:16

0
@canthomas nikli arkadaşa hediye edilmiştir iyi eğlenceler dilerim [:'(] arkadaşlar 1 dolarlık olan paketi aldım Tomb Raider 1, 2 ve 3 oyunları bende zaten var. Oynamak isteyen arkadaş varsa ilk mesajı bana PM atana bu 3 tomb raider oyunlarının kodlarını HEDİYE edeceğim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Murdered: Soul Suspect ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız