Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Bundle'da Deep Silver Kampanyası


    Özellikle THQ'nun iflasından sonra satın aldığı oyun serileriyle birlikte daha çok gündeme gelmeye başlayan Deep Silver, Humble Bundle'ın yeni kampanyasına konuk oldu. Humble Deep Silver Bundle'ın satışları bugün itibariyle başladı. 
 
    Bu kampanyayla birlikte istediğiniz ücreti ödeyerek içerisinde Saints Row: The Thmird, Saints Row 2, Risen 2: Dark Waters ve Sacred 2 Gold'un bulunduğu pakete ulaşabiliyorsunuz. Kampanyanın ortalama fiyatını ödeyerek bu pakete Dead Island'ın GOTY sürümünü ve Saints Row: The Third'ün de Full Package sürümünü ekleyebiliyorsunuz. Kampanyaya 25 dolar öderseniz de, bütün oyunlara ek olarak Dead Island: Riptide'a da ulaşabiliyorsunuz.
 
Kampanyanın sadece PC için geçerli olduğunu hatırlatalım. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Island TechLand Deep Silver PC Xbox 360 PS3 Dead Island: Riptide
Sony, Blu-Ray'den Ötesini Düşünüyor CoD: Ghosts'un Multiplayer Tanıtımı 14 Ağustos'ta
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

31.7.2013 09:50:33

0
Ayrıca arkadaşlar oyunlara tek tek değil, parça parça key veriliyor. Alacak arkadaşlara uyarımı yapayım. Zira "bende x oyun var, diğerlerini almış olayım ötekini de eşe dosta veririm" diyorsanız öyle bir şans yok:) 1 dolar verip aldığınız paket Deep Silver Bundle 1 4.xx dolar verdiğiniz de DS Bundle 2 olarak geliyor.

hasandlk

31.7.2013 09:47:51

0
Dead Island: Riptide hariç tüm oyunlar 4.89 dolar, ama Dead Island: Riptide ekleyince 25 dolar. Hç orantılı bir artış olmamış. Bende zaten Dead Island GOTY var. Ben 4.89 dolara 5 oyun alacağımı düşünerek tanesi 1 dolardan az olunca oldukça iyi bir kampanya gibi görünüyor. Kusura bakmasınlar Dead Island: Riptide gibi seriye yenilik getirmeyen bir oyun için fazladan 20 dolar vermek hiç mantıklı değil. Oyun zayen yaz indiriminde fiyatı 20 dolara düşdüğünde bile pahalı olduğunu düşündüğüm için almadım.

KFK

31.7.2013 01:30:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Gerçekten harika bir fırsat alacak olan arkadaşlardan ricam lüften 1 dolar vermeyin adamlar açıklama yaptılar 1 dolarlık ödeme yaptığınız takdirde onu hesap işlemi olarak alıyorlar siteden ve siteye ya da geliştiriciye para gitmemiş oluyor.Yakında bir analiz yapıp Türkiye'den hep 1 dolarlık alış veriş oluryor Türkiye'ye satmayı keselim derlerse VPN ile uğraş dur.
Aynen katılıyorum. Ben hiç 5 dolardan aşağı alışveirş yapmadım ordan. Oyun kalitesine göre 10 dolar üzeri de verdiğim oldu. Yalnız şu anki üst limit 25 dolar çok da avantajlı gelmedi bana. Riptide harici çok da güncel sayılmaz oyunların. Ve Riptide için 25 dolarlık üst limit de fazla. İlk oyunun üzerine fazla da bir şey koymadan yayınlanmış ek paket tadında bir oyun neticede.

BSC Misafiri

31.7.2013 00:53:15

0
Humble candır

2K

31.7.2013 00:45:15

0
Gerçekten harika bir fırsat alacak olan arkadaşlardan ricam lüften 1 dolar vermeyin adamlar açıklama yaptılar 1 dolarlık ödeme yaptığınız takdirde onu hesap işlemi olarak alıyorlar siteden ve siteye ya da geliştiriciye para gitmemiş oluyor.Yakında bir analiz yapıp Türkiye'den hep 1 dolarlık alış veriş oluryor Türkiye'ye satmayı keselim derlerse VPN ile uğraş dur.

Gabriel TR

30.7.2013 23:54:21

0
Cpt. Price 30.7.2013 21:35:26 Ne demek istediğini anlamadım doğrusu böyle bir fırsat bulmuşsun bunun senin gözünün tutmaması ile bi alakası yokki bu indirimi gözünden düşürmen için ya kör olman lazım yada gözünü kaynak almış :D

Frozen Grenadier

30.7.2013 21:35:26

0
bu deep silver ı oldum olası gözüm tutmamıştı al işte bu nedir ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island: Riptide
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız