Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon'un Dünyasını Oluşturmak İçin Eski Bethesda ve CD Projekt Çalışanlarıyla Anlaşıldı


    Açık dünya oyunlarına atmosfer ve ambiyans eklemek, hikaye ile oynanış arasında bütünlük sağlamak yapımcılar için oldukça zor bir iştir. Daha önce Killzone serisinde gördüğümüz Guerrilla Games, yeni oyunu Horizon'a deneyimsiz olarak başlamayı istememiş. Dolayısıyla firma, oyunun yapımı için önemli isimlerle anlaşmış.
 
    E3'te bir röportajda konuşan stüdyonun sanat yönetmeni Jan Bart Van Beek, Horizon'un açık dünyasını oluştururken çok zorlandıklarını, bu yüzden deneyimli isimlerle iletişime geçtiklerini söyledi. Belirtilenlere göre firma bu konuda Fallout ve The Elder Scrolls serisinin yapımcısı Bethesda'dan ve The Witcher serisinin yapımcısı CD Projekt'ten bazı isimlerle anlaştı. Bu isimlerin oyuna katkısı şüphesiz pozitif yönde olacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesradar Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
Nintendo: "Sanal Gerçekçilik Cihazları Eğlenceli Değil" HoloLens Kısıtlı Bir Görüş Alanına Sahip Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.6.2015 18:05:23

0
Guerrilla varsa işin içinde atmosfer ve gırafikler yönünden kimsenin şüpesi olmasın bu firma her zaman gırafikleriyle kunuşulmuştur ve bence hakkı yenen bir firmadır ve fps dünyasında atmosfer olarak killzone 2 yi geçen bir oyun gelmemiştir hala bu benim fikrim tabikide.

Zağanos...

19.6.2015 12:06:44

0
İnşaallah gameplay ve hikayeye daha fazla derinlik eklerler, oyun boyunca okla bıçakla dinazor avlatmazlar inşaallah,

Chirrut Imwe

19.6.2015 11:11:40

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Konsol aldıracak oyun olmuş valla.
Kesinlikle katiliyorum.Hikaye,gördügüm kadari ile oynanis ve görseller harika duruyor ama gel gör ki yapimci GG olunca acabalar aklimdan gitmiyor:).Gerci Bethesda ve CDPR den takviye aliyorlarsa bu isin sonunda isigi görme olasiligimiz daha yüksek...

weNM

19.6.2015 10:28:08

+1
Yeni bir isimle oyun yapınca hemen başarılı oyunların yapımcılarıyla adını andırmaya çalışıp, ufaktan güven toplamaya çalışıyorlar. Gereksiz numaralar bunlar, oyun zaten çok güzel gözüküyor.

Bioshock Infinite

19.6.2015 10:20:30

0
Açıkçası son oyunları Killzone Shadow Fall benim için sıkıntıları bol olan oyundur ve birçok sorunu vardı.E3 konferansını takip ettim ve Ubisoft'un güzel gözüken yeni ıplerine karşı beni en çok heyecanlandıran bu sene Horizon oldu.Hikaye odaklı bir kişi olduğum için de olabilir.Fps oyunlarıyla haşır neşir olan yapımcının böylesine farklı bir dünya ve oyun duyurmaları beni çok şaşırttı.Başarılı gözükmesinin sebeplerinden biri de işi bilen önemli isimlerle anlaşmış olmaları beni daha da çok sevindirdi.Umarım videodaki karakterin kendi kendine konuşması sadece tanıtım amaçlı değildir.Eğer öyle değilse çok güzel olur.

einhander

19.6.2015 09:13:37

0
ben begendım oyunu guzel olmus ugrasların hakkını vermısler bence

silverygt

19.6.2015 07:56:07

+2
Fuar boyunca gercekten heyecanlamami saglayan tek ogun diyebilirim. Ortaya cikacak isi gercekten merak ediyorum.

Megathrone26

19.6.2015 06:11:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K E3 boyunca beni en çok heyecanlandıran oyunlardan biri oldu bir o kadar kısa video göstermelerine rağmen. Aynı zamanda Killzone serisini çok seven ve son çıkan Killzone'u bile beğenen nadir insanlardan biri olarak geliştirici ekibe güvenim tam.
Aynen usta. Ayrıca Singleplayer hikaye tabanlı ( multi tabanlı oyunları sevmiyorum ) uzun ve derin bir oynanışı olan bir oyun olursa ve TÜRKÇE DUBLAJLI olursa dadundan yenmez. Bir de bunlara ek olarak tanıtım videosundaki gibi ana karakterimiz duruma göre kendi kendine konuşursa ( uncharted ve tomb raider ın ana karakterlerinin en sevdiğim özelliği buydu ) gerçekten benim önsipariş bile verebileceğim bir oyun kıvamına gelir. Zaten dinazor ejderha vs hastasıyım. Ordan da artı puan yazdırdılar kendilerine. İnşallah bu beklentilerim boşa çıkmaz da PS4 güzel bir EXCLUSİVE oyuna kavuşur

2K

19.6.2015 05:08:45

0
E3 boyunca beni en çok heyecanlandıran oyunlardan biri oldu bir o kadar kısa video göstermelerine rağmen. Aynı zamanda Killzone serisini çok seven ve son çıkan Killzone'u bile beğenen nadir insanlardan biri olarak geliştirici ekibe güvenim tam.

ShadowofDeath06

19.6.2015 05:05:51

+2
Konsepti şüphesiz çoğu oyuncunun ilgisini çekmiştir. Acıksası Guerilla Games'in oyunları pek seven biri değilim ama bu oyun bana çok fena ters köşe yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Umarım güzel bir exc. olur.

uranus666

19.6.2015 04:14:15

+2
Çıkacağına dair söylentiler olsa da E3 sunumu büyük sürpriz oldu. Guerrilla Games'in uzak olduğu bir tür ve gösterdikleri oynayış çok harika duruyor. Umarım yakın zamanda çıkar da biz de oynama fırsatı yakalarız.

Wayward Son

19.6.2015 04:12:27

+3
Konsol aldıracak oyun olmuş valla.

CheKD

19.6.2015 03:54:55

+1
Doğru karar almışlar,bence konsept güzel bu konsepti iyi işlerler ise özgün ve kaliteli exc.lerden biri olacağı kesin.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız