Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Serisi LEGO Evrenine Taşınıyor: Horizon Adventures Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Guerrilla Games ile Studio Gobo ekiplerinin üstlendiği LEGO Horizon Adventures resmi olarak duyuruldu. Oyun 2024'ün ilerleyen sürecinde PlayStation 5, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store) için piyasaya sürülecek.
 
Aloy'un ana karakter olduğu yeni bir LEGO oyunu geliyor 
 
 
 
Guerrilla ve Studio Gobo tarafından birlikte geliştirilen LEGO Horizon Adventures, Horizon dünyasındaki olaylardan esinlenen bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Uzak bir gelecekte geçen yapım içerisinde elbette grafiklerin LEGO şeklinde olduğunu görebiliyoruz. Dinozor benzeri makinelerin etrafta kol gezdiği bir dünyada bulunduğumuz projede oyunun baş kahramanı Aloy yeni şekliyle bizlere sunuluyor.
 
Ana karakterimiz bebekken bir mağarada bulunuyor ve ona vahşi doğanın yolunu öğreten Rost adında kır saçlı bir avcı yer alıyor. Bu avcı tarafından büyütülen ana karakterimiz, kendi kaderine yön vermek için büyük bir maceraya atılıyor. Dikkat çekici tasarımı ile beraber ön plana çıkmayı hedefleyen LEGO Horizon Adventures, hem Horizon hayranlarına hem de yeni oyunculara hitap ediyor.
 
Son olarak oyunun duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu içeriğe aşağıdan ulaşabilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Batman: Arkham Shadow İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı Chivalry II Geliştiricisi No More Room in Hell 2'yi Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.6.2024 21:30:24

0
Muhtemelen bu oyun sıkıcı ve kendini tekrar düşen, hikayesi bir işe yaramayan horizon serisinden daha eğlenceli olur.

Rexroth

8.6.2024 20:18:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Pc fanboylar oyunun ilk günden pcye geleceğini duyduktan sonra gerçeği bilmelerine rağmen her oyun day one pc diyordu ne oldu day one switchi görünce lego lisansı ile alakalı olduğunu anladılar şimdi konuşamazlar
Bi bitmediniz ya. Ne kuyruk acısıymış arkadaş.

BSC Misafiri

8.6.2024 17:32:14

0
Pc fanboylar oyunun ilk günden pcye geleceğini duyduktan sonra gerçeği bilmelerine rağmen her oyun day one pc diyordu ne oldu day one switchi görünce lego lisansı ile alakalı olduğunu anladılar şimdi konuşamazlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız