Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Portal İçin Sistem Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation Portal konsolu için yeni bir sistem güncellemesi yayınlandı. Daha önce bildirildiği üzere yeni güncelleme kullanıcıların halka açık alanlarda Wi-Fi ağlarına bağlanmasına olanak tanıyor.
 
PlayStation Portal güncellemesi pil seviyesi özelliğini getiriyor
 
 
 
Kullanıcıların dilediği şekilde oynayabileceği PlayStation Portal için yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni bir güncelleme ile beraber açık alanlarda Wi-Fi ağlarına bağlanabiliyorsunuz. Bağlanmak için cep telefonu veya tablet kullanarak bir QR kodu oluşturabilir ve bu kodla beraber oturum açma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Güncelleme aynı zamanda kalan pil seviyesini sağ üst köşeden gösterecek bir özelliği de beraberinde getiriyor.
 
Güncelleme sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda sistemin hem performansını hem de kararlılığını iyileştiriyor. Bunun yanı sıra bazı ekranlardaki mesajların daha net bir şekilde gösterilmesini sağlıyor. Ek olarak pil yüzdesini görebileceğiniz bir özellik ayarlar kısmına dahil ediliyor ve buradan etkin hale getirebiliyorsunuz. Diğer taraftan Remote Play esnasında ekrandaki dokunmatik yüzey alanını kullandığınızda görsel olarak da geri bildirim alabiliyorsunuz.
 
Öte yandan Sony üst üste beşinci kez Gamescom fuarına katılmama kararını açıkladı. Son yıllarda firma yeni projelerini dijital etkinlikler sayesinde bizlere sunuyor. Şirket, Mayıs ayında Concord (23 Ağustos), Astro Bot (6 Eylül) ve God of War Ragnarök'ün PC sürümü (19 Eylül) dahil olmak üzere 2024'te çıkış yapacak oyunların detaylarını aktarmak için State of Play sunumuna ev sahipliği yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman Test Drive Unlimited Solar Crown Beklentiyi Karşılayacak Mı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız