Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Honey, I Joined a Cult 2021'de Steam'de Erken Erişime Açılacak

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Sole Survivor Games, inşa etme ve yönetim oyunu Honey, I Joined a Cult'ın 2021'de Steam'de erken erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu.

Oyun hakkında:
 

Kendi 1970'ler tarzı kültünü kontrol et. Üssünü inşa edip genişlet, kaynaklarını idare et ve sadık müritlerinden kazanabildiğin kadar çok para kazan.
 
Üs İnşa Et
Her büyük kült için güzel bir iç mimari zorunludur. Kült üyelerini mutlu tutmak için odalar ekle ve eklediğin odaları tasarlayıp dekore et. Hepsi de kültünde hayati bir rol oynayacak bir sürü garip ve harika oda seçeneği var. Yalan makinesi odalarından ruh çağırma odalarına, enerji verici spa odalarına ve korkulan değişim bakanlığı binasına kadar bir sürü seçenek. 
 
Kültünü Özelleştir
İyi bir isme sahip olmayan bir kültten hayır gelmez. Kendi kültünün ismini, liderini, tapındığı İlahi Varlığı ve yarının kült üyeleri olacak müritlerinin bağlılıklarını kanıtlayacakları Kutsal Odayı iyi seç! Şunlara karar vererek kültünü kişiselleştir:
- İlginç bir sembol
- Geleceğin müritlerini etkileyecek garip bir üniforma
- Diğer kültleri kıskandıracak görkemli bir şapka
- Tapınılacak tuhaf bir kutsal nesne 
 
Kültünle İlgilen
Kült üyelerinin de ihtiyaçları vardır. Kendi kült üyelerinin yemek ve su ihtiyaçlarının karşılandığından ve çok eğlendiklerinden emin olman gerekecek! Olabilecekleri en iyi kült üyeleri olabilmelerini sağlamak için onların fiziksel ve zihinsel sağlıklarıyla ilgilenmelisin!

Kültünü İdare Et
Şık giyinmek yetmez! Kültünün hipnotize edici bir ahenk içinde çalışabilmesi gerek. Kült üyelerinin programlarını belirle, seviyelerini yükselt ve yemek ve bakım sistemlerini kontrol et. Bir öncelik sistemi kullanarak kült üyelerine görevler ata. Kim demiş ayrıntılara kafa yormak işe yaramaz diye?

Kültünü Büyüt
Tüm cazibeni kullanarak sana kaynaklar getirip sonunda da kültünün mertebelerinde tırmanarak kült üyesi hâline gelecek olan müritler edin. Memnuniyetsiz müritler kültü terk edecek, bu yüzden müritlerinin yüzlerini güldürmeye bak!

Kültüne Önderlik Et
Kült liderin çok talepkar olabilir. Belirli müritleri külte almak ya da belirli odaları inşa etmek olsun, kült liderinin her türlü kaprisine kulak vermelisin. İsteklerini yerine getirmediğinde liderin morali düşer ve etkileyici vaazlar verememeye başlar.

Kült Görevleri
Kült üyeleri belirli görevler için yakındaki kasabaya gönderilebilir. Kaynak toplamak, yeni teknolojilerin kilidini açmak ya da kült liderinin bir isteğini yerine getirmek olsun, Gizli Görev odası her türlü görevin planını yapmak için mükemmel bir yerdir!

 
Honey, I Joined a Cult Steam erken erişim fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Honey I Joined a Cult Team17 Sole Survivor Games inşa etme yönetim oyunu
Borderlands 3 Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz Crash Bandicoot 4: It's About Time Oynanış Fragmanı

Hudson51

7.8.2020 11:11:29

0
Adamlar bildiğin Oktar simulasyonu yapmışlar ya la
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Honey, I Joined a Cult
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız