Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Homefront: The Revolution'dan Bazı Büyük Dersler Çıkardık"

   Bu yılın en başarısız oyunlarından birisi olan Homefront: The Revolution gerek oyunun kalitesi gerekse de teknik açıdan sergilediği kötü performans nedeniyle epey bir olumsuz eleştiri ile birlikte oldukça düşük inceleme notları almıştı.
 
   Oyunun dağıtıcılığını üstlenen Deep Silver, MCV ile yaptığı bir röportajda Homefront: The Revolution'ın başarısız olmasına değindi ve Deep Silver Global Marka ve Pazarlama Müdürü Paul Nicholls açıklamasında oyundan bazı büyük dersler çıkardıklarını ve oyunu da piyasaya erken sunduklarını kabul etti.
 
   Paul Nicholls açıklamasında şu sözleri söyledi:
 
"Homefront'tan bazı büyük dersler çıkardık... Şu an piyasaya baktığımızda kalitenin en önemli konumda olduğunu görebilirsiniz ve büyük IP'ler bile istenileni vermekte zorlanabiliyor. İleride neler yapacağımıza dair bir sürü ders çıkardık. Sadece ürünün kalitesi adına değil, oyunu ne zaman çıkaracağımız adına da."
 
   Paul Nicholls ek olarak Homefront: The Revolution'ı geliştiren stüdyo Dambuster'ın oyunun çıkışından sonra güncelleme ile yama konusunda "harika bir iş" yaptığını ve bu konuda oldukça olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti. Son olarak ise Paul Nicholls muhtemelen aldığımız en büyük dersin "zamanlama" olduğunu belirtti.
 
   Homefront: The Revolution, 20 Mayıs 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı ve şu anda da belirtilen bu platformlar üzerinde erişilebilir durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Homefront Homefront 2 CryEngine FPS THQ deep silver koch media revolution
Steam Sonbahar İndirimleri Başladı PlayStation Experience 2016 Panelleri ve Oynanabilir Oyunlar Listesi Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emrahcey

24.11.2016 17:48:31

0
Denuvo kurtaracak sandılar ama olmadı. Ucuzlukda alınır, 30~40 tl den fazla vermeyin. Mad Max 4.99 Euro'ya satılıyor Kinguin'de kaldı ki bu oyundan kat kat daha iyi...

2K

24.11.2016 17:45:53

0
Oyun başarılı bir oyun değil özellikle yapay zekada bir sürü hatası var fakat ben oyunu 30TL'ye aldım ve memnun kaldım. Başkasına önerir miyim sanmıyorum fakat şu an 20TL gibi bir fiyatı var ve FPS seviyorsanız, verdiğiniz para ile pişman olmadan oynarsınız. Gizlilik pek işlemiyor ve Far Cry formülünü kullanıyor haritanın her bölgesinde birbirinin aynısı olan ele geçirilecek yerler var. Bazı fikirleri güzel, hafiften de olsa Half Life ve Resistance oyunlarının hissini veriyor. Akılda kalan bir bölümü, karakterleri var mı yok ama dediğim gibi ben 30 TL'ye aldım ve bitirdim, pişmanda olmadım.

akbirkurt

24.11.2016 16:35:02

0
Şu anda erişilebiliyor yani iyi tamam. :)))

MrNtlu

24.11.2016 11:04:28

0
Oyunu bitirmiş biri olarak oyuna biraz haksızlık yapıldı bence. Evet oyunda takılmalar mevcuttu ama çok nadiren ve 1 saniye max. Sürü psikolojisine herkes oyuna kötü yaklaştı ya 1 saat oynayıp bıraktılar yada hiç oynamadan giydirdiler oyuna. 40-50TL'ye alınıp oynanacak bir oyun bence.

BSC Misafiri

24.11.2016 10:45:23

+1
Ilk ders; eğer gerizekalı fanboy bi kitlen veya önceden oturttuğun güven yoksa milleti kazıklamaya çalışma bitmemiş oyunla

Shovel Knight

24.11.2016 09:15:05

+2
tamda indirim zamanı konuşmuş şansa bak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homefront: The Revolution
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız