Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Homefront: The Revolution'a En Az 1 Yıl Boyunca Ücretsiz DLC Sunulacak


   Yapım sürecinde birçok kez el değiştiren yeni Homefront oyunu bu kez kesin olarak geliyor. Deep Silver tarafından geliştirilip piyasaya sunulacak olan Homefront: The Revolution'un içerikleriyle ilgili bazı açıklamalar yapıldı. Yaptığı açıklamalarda firma yetkilileri, oyundaki içeriklerin ücretsiz olacak sunulacağını belirtti.
 
    Oyunun tasarımcısı Fasahat Salim yaptığı açıklamalarda, "Oyunda kesinlikle Pay to Win denen bir kavram yok çünkü her şeyi normal oynayışla ücretsiz olarak elde edilebilecek bir şekilde tasarladık. Parayla sunabileceğimiz tek şey, oyunda ilerlemeye vakti olmayan oyuncuların bazı içerikleri kısa yoldan açmalarını sağlamak. Bu da aslına bakarsanız sadece zamanı olmayan kişiler için kaybı önlemeye yönelik oluşturuldu." sözlerini söyleyerek oyunda yer alacak olan paralı içeriklerden bahsetti.
 
    Ücret ödeyerek özel içeriklerin alınamayacağını söyleyen Salim, "Oyunun çıkışında yer alan her şeyi ücretsiz olarak da bir şekilde elde edebileceksiniz. Hatta çıkıştan sonra bile bir yıl boyunca getireceğimiz yeni görevler ve diğer içerikler de ücretsiz olacak. Homefront: The Revolution'da her zaman sunacağımız ücretsiz bir içerik olacak. Hazırladığımız görevleri paket haline getirmeyeceğiz. Bir görevin yapımını tamamladığımızda oyunculara sunacağız ve oynamaya başlayacaklar. Bunu en az bir sene boyunca sürdürmeyi düşünüyoruz." eklemelerini yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Crytek Homefront Homefront 2 CryEngine FPS THQ deep silver koch media revolution
H1Z1'in PS4 Sürümünden Detaylar Yakında Paylaşılacak Warcraft Filminin Yeni TV Reklamı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

zaomss

26.1.2016 20:15:22

0
Dlcler 2.yıl çıkar olur biter

SOLID SNAKE

26.1.2016 19:38:17

0
Bu Türk milletine ne yapsan yaranamazsın. Adamlat 1 yıllık ücretsiz DLC demiş bunu edebilen firma 1 elin parmağını geçmiyor. Micro ödemeler zaten artık her oyunda var size zorla satmıyor adam.

Vinewood

26.1.2016 18:32:25

0
Herkes günde 10 saat oyun oynamıyor arkadaşlar, bazen oyunlar çok zaman isteyebiliyor. Eskiden vakti olmayanlar hile ile hızlandırırdı oyunu şimdi firmalar satıyor, babasının hatrına oyun yapmıyorlar para kazanmaları gerek.

Patren

26.1.2016 18:20:12

0
"oyunda ilerlemeye vakti olmayan oyuncuların bazı içerikleri kısa yoldan açmalarını sağlamak." vakti olmayan adam zaten oyunu almaz yada hergün az oynayıp ilerle çok saçma bişey yapmışlar

BSC Misafiri

26.1.2016 18:19:55

0
kesin crytek ten bu hali hazırda dlc leri ücretsiz aldılar ve yeniden ufaktan masraf yapmadan elden geçirdiler ve bu şekilde ücretsiz vereceğiz diyorlar çünki kendileri geliştirmiş olsa bu dlc leri ücretli veririler..!

darkdogan

26.1.2016 17:31:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kazumatr Vakti olmayanlar için sizin yerinize oynayacak eleman tahsisi sağlayan DLC de satanlar oldu olacak sonuçta vakti olmayanları dusunmuyorlarmi ? :D
Alıntı yapmayı unutmuşum sonradan yaptım :D.Mu haha ha haha

darkdogan

26.1.2016 17:29:19

0
Dostum bu oyunda Patlar ben sans söyleyeyim,sakın ola ön spariş yapma.İsterse ömür boyu DLC desin oyun boş olduktan sonra neye yarar.Bu arada hay bu DLC ler kadar başınıza Fil otursun.Oyunları yarım yarım çıkarıp geri kalanını iteleyen zihniyet bi bitsin artık!Sırf bu yüzden korsanı desteklemek lazım.

2K

26.1.2016 16:58:08

0
Bu oyundaki tüm içerikleri bir anda açmaya yaran paketleri Ubisoft ve EA çıkardı. Eskiden hile dediğimiz şeyleri bile artık parayla satmaya başladılar. Yine de diğer firmalar ile karşılaştırınca çok olumsuz bir gelişme değil zaten ben oyunu seversem ekipmanları oynayarak açmak hoşuma gider yoksa oyunun anlamı kalmazdı. Bunun yanında DLC'ler ücretsiz olacaksa benim açımdan pek büyük bir sorun yok.

Kazumatr

26.1.2016 16:30:28

0
Vakti olmayanlar için sizin yerinize oynayacak eleman tahsisi sağlayan DLC de satanlar oldu olacak sonuçta vakti olmayanları dusunmuyorlarmi ? :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homefront: The Revolution
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız