Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hollow 2, Switch'e Geliyor

 
 
Yayıncı Forever Entertainment ve geliştirici MegaPixel Studio'nun bu ay Switch'te Hollow 2'yi yayınlayacağını duyurdu. Korku oyunu 30 Aralık'ta yayınlanacak.
 
Shakhter-One'da korku yeniden uyanır. Mark'ın zihinsel trajedisi ve aile hayatının tarihi, bu içi boş uzay gemisinde harcanan her dakikayla daha da netleşiyor. Hiç bitmeyen bir döngünün laneti sadece bir şey tarafından durdurulabilir. Ancak tüm sırlar, Mark'ın anılarıyla harmanlanmış bu karanlık koridorlarda kıskançlıkla saklanmaktadır.
 
Hollow 2'de keşfetmek, hayatta kalmak geçmişinizi öğrenmek tüm sırları çözmek için yeterli olmayacak. Yeniden tasarlanmış, hızlı ve arkadaş canlısı mekaniklerle göreviniz, hedefinize ulaşmak için terk edilmiş bir istasyonu temizlemek. Bulduğunuz tüm silahları ve araçları kullanarak sizinle gerçek arasında tek bir yaratığın bile duramayacağından emin olun. Koş, dövüş, saklan, keşfet... Shakhter-One'ı sonsuza kadar yok etmek için elinden gelenin en iyisini yap! 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Hollow 2 Switch
PUBG Global Championship 2021 Büyük Finalleri Başladı! Remnant: From the Ashes, Epic Games Store'da Ücretsiz Oldu

arnavut_efe

21.12.2021 10:46:45

0
hollow 1 i hergün indirimde görmekten içimiz şişmişti birde bu çıktı başımıza :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız