Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy'de Spor Oyunu Quidditch Yer Alacak mı?

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software tarafından oyunculara sunulacak ve Harry Potter evreninde geçecek açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, geçtiğimiz süreçte ertelenmişti. Bu zamana kadar birçok video paylaşıldı ve oyun hakkında çeşitli detaylar sunuldu. Ancak oyuncular J. K. Rowling tarafından yazılan ve Harry Potter kitaplarındaki kurgusal bir spor olan Quidditch'in oyunda olup olmayacağını devam ediyor.
 
Oyunun web sitesinde güncellenmiş SSS (Sıkça sorular sorular) bölümünde açıklandığı gibi oyuncular süpürgeye binebilecek ancak Quidditch maçlarına katılamayacak. Yani açık dünyayı büyülü süpürgemiz ile gezebileceğiz ve çeşitli bölgeleri keşfe çıkacağız. Dağ bayır aşabileceğiz ancak ne yazık ki filmlerde izlediğimiz gibi Quidditch maçlarına katılamayacağız. Zaten SSS bölümü bu sporun kesinlikle olmayacağını bildiriyor.
 
Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Daha sonraki bir tarihte de Switch konsollarına gelecek. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Mega Drive Mini 2 Konsolu Avrupa'da Ön Siparişe Açıldı Ubisoft, The Division Heartland'ın Yakında Geleceğini Doğruladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.9.2022 21:20:20

0
Minimum 499 TL

JackTim

6.9.2022 12:06:49

0
Merak etmeyin dlc ile eklerler.

BSC Misafiri

5.9.2022 22:24:10

0
artik acin şü oyunu ön şipariş alak işallah iyi fiyattan gelir

yaratıc1KLAVYE

5.9.2022 21:25:09

0
Umarım ama biraz zor.

BSC Misafiri

5.9.2022 20:39:39

0
NCK: Şu oyunla ilgili tartışmaları okuyorum da, bir şeylerden mahrum olmak, Türkiye'nin ekonomik kötü durumu yüzünden, gençlerimizi üzüyor, kızdırıyor. Umarım uygun fiyata çıkar, oynar, biraz da olsa mutlu olur gençler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız