Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy, State of Play’de Tanıtılıyor

 
 
Avalanche Software ve Warner Bros. Games ile PlayStation ortaklığıyla Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece yarısı yayınlanacak State of Play’de Hogwarts Legacy yer alacak.  Yayın, 17 Mart Perşembe günü TSİ 23.55’te başlayacak. Yaklaşık 20 dakika sürecek etkinlikte Hogwarts Legacy oyununun PS5’ten oyun içi görüntüleri paylaşılacak.
 
Ortak Yayın ve (VOD) hakkında ekip şunları belirtti:
 
Bu yayının PlayStation'ın kontrol etmediği telif hakkıyla korunan içerikler (ör. lisanslı müzik) içerebileceğini unutmayın. Ortak yayın yapan yayıncılarımızı ve içerik üreticilerimizi destekliyor, onların yayınlarını memnuniyetle karşılıyoruz. Ancak PlayStation’ın kontrolü dışındaki lisans anlaşmalarının, ortak yayınları ve VOD yayınları etkileyebileceğini belirtmek isteriz. Bu yayından özet videolar oluşturmayı ya da gösteriden bölümleri yeniden paylaşmak için kaydetmeyi planlıyorsanız, telif hakkıyla korunan tüm müzikleri atlamanızı öneririz. 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
CoD: Mobile 2022 Dünya Şampiyonası Şimdiye Kadarki En Büyük Ödül Havuzuyla Geri Dönüyor Electronic Arts, Bu Yıl EA Play Live Etkinliği Yapmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız