Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

 
Warner Bros. Games bugün, 1800'lerin büyücülük dünyasında geçen açık dünya, tek oyunculu, aksiyon rol yapma video oyunu Hogwarts Legacy'yi duyurdu. Oyuncular, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda daha önce hiç olmadığı gibi bir öğrenci olarak yaşayacaklar, çünkü yazılmamışları yaşıyorlar ve büyücülük dünyasının gizli bir gerçeğini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorlar. Avalanche tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından Portkey Games etiketi altında yayınlanacak Hogwarts Legacy, 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One konsolları ve PC için piyasaya sürülecek.
 
Hogwarts Legacy, sürükleyici bir sihirle doludur ve oyuncuları, olmayı seçtikleri cadı veya büyücü olma maceralarının merkezine yerleştirir. Güçlü büyülerde ustalaştıkça, dövüş becerilerini geliştirdikçe ve ölümcül düşmanlarla yüzleşmelerine yardımcı olacak yoldaşları seçtikçe karakterlerinin yeteneklerini geliştirecekler. Oyuncular ayrıca zor seçimler sunacak ve neyi temsil ettiklerini belirleyecek görevler ve senaryolarla karşılaşacaklar.
 
Warner Bros. Games Başkanı David Haddad, "Hogwarts Legacy, oyunculara Büyücülük Dünyasındaki diğer hiçbir şeye benzemeyen RPG oynanışıyla ilgili kendi deneyimleri üzerinde kontrol sağlıyor ve bu, Portkey Games etiketinde hayranların ilgisini çekmeye devam edecek," diyor. " Avalanche, bu zengin ve derin dünyaya, aksiyon ve sihirle dolu, hem hayranların hem de oyuncuların ilgisini çekmek için ayrıntılı, gizemli bir hikayeye hayat verdi."

Avalanche Studio Genel Müdürü John Blackburn, "Böylesine muhteşem bir franchise üzerinde çalışmak büyük bir onur ve ekip, hem Harry Potter hem de RPG hayranlarının keyif alacağı otantik bir Büyücülük Dünyası deneyimi sunmaya kendini adamıştır," diyor. "Hogwarts Legacy çok özel çünkü oyuncuların kendilerini karmaşık karakterlerle ve tabii ki sihirle dolu yeni bir anlatıma kaptırmalarına izin veriyor."

Hikayenin zirvesine ulaştıklarında oyuncular büyülerde ustalaşarak, iksirler hazırlayarak ve fantastik canavarları evcilleştirerek büyülü yeteneklerini geliştirirler. Yol boyunca, büyücülük dünyasının uzun süredir unutulmuş geçmişine bağlı tehlikelerle ve yalnızca kendilerinin sahip olduğu alışılmadık bir yetenekle dolu geniş bir dünyayı ortaya çıkaracaklar. Açık dünya yolculuğu, oyuncuları Hogwarts'ın ötesine, Yasak Orman ve Hogsmeade Köyü gibi yeni ve tanıdık büyücülük dünyasına götürüyor.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Marvel's Spider-Man: Miles Morales PS4'e de Geliyor, Marvel's Spider-Man: Remastered da PS5'e Call of Duty: Black Ops Cold War Hikaye Modu Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JackTim

17.9.2020 17:07:34

+1
Umarım dediğiniz gibi olur yoksa Warner Bros'un son Batman oyunu gibi birşeyse hiç baştan umutlanmayalım.

psycho90

17.9.2020 14:58:10

+1
MMO veya online içerikli değil, direkt open-world RPG olacak oyun

BSC Misafiri

17.9.2020 12:39:01

0
İlk fragman leaklendiğinden beri bekliyorum. Allahım geliyor be.

BSC Misafiri

17.9.2020 11:30:35

0
Nasıl birşey olacak çok merak ediyorum,sadece büyücülerin olduğu bir rpg hiç oynamamıştık.Kılıçlı baltalı seçenekler olacağını sanmıyorum

JackTim

17.9.2020 04:28:06

0
Bu oyunun türü ne MMO gibi mi Destiny gibi mi yoksa Düz Bildiğimiz RPG mi anlamadım açıkcası ama çok hoşuma gitti.

BSC Misafiri

17.9.2020 01:37:38

0
Bu günleri görecek miydik be.

necrospiritus

17.9.2020 01:01:45

0
Tövbeler olsun.

Deswaaa

16.9.2020 23:57:37

0
Final fantasy re8 ve hogwarts alırım direk pc için

HORTDAN

16.9.2020 23:50:00

+1
pre order yapılır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız