Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hoa – Yedi Dakikalık Oynanış Videosu

 
Yayıncı PM Studios ve geliştirici Skrollcat Studio, platform macera oyunu Hoa için yedi dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu yayınladı. Skrollcat Studio kurucusu ve Hoa sanat yönetmeni Son Tra, oyunun The Forest bölümünü gösteriyor.
 
Hoa elle boyanmış görsellere, sakin, rahatlatıcı bir atmosfere ve güzel müziklere sahip iki boyutlu platform macera oyunu. Nefes kesici ve büyülü bir dünyaya uzanan yolculukta ana karakter Hoa evine dönüş macerasında kendi hikayesini keşfedecek.
 
Nisan'da Switch ve PC (Steam) için çıkış yapması planlanıyor.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hoa Skrollcat Studio platform macera Switch PC
The Legend of Bum-Bo için The Lost Expansion Güncellemesi Yayınlandı The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV PC'ye 9 Nisan'da Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.3.2021 09:43:33

0
görsel olarak çok güzel ama bu tarz oynanışların modası geçti.

BSC Misafiri

6.3.2021 18:47:13

0
Görsellik tatlı, onun dışında mekanik anlamında bir şey yok oyunda, küçük yaştaki çocukları hedef alıyorsalar da daha fazla yönlendirme olmalı ki çocukların bile telefonlardaki oyunlardan sonra çok uzun süreli oynayacağını sanmıyorum...

einhander

6.3.2021 15:46:50

0
boceklerden yardım aldıgımız anlarda oyunda aksama yasanıyor. solucanın tırtılın yardım etmesı gereken yere gelmesını beklemek gunumuz oyuncularının pek sabır gosteremeyecegı seyler. bu sekansları hızlandırmanın bır yolunu bulacak baska bır mekanık yerlestırırler umarım.

BSC Misafiri

6.3.2021 15:01:55

0
görsellik çok güzel
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hoa
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız