Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman'den İki Yeni Hedef

   Yeni bölümlerin ve hedeflerin zamanla geldiği tarzıyla kimi oyun severler tarafından eleştirilen kimileri tarafından da beğenilen Hitman sezon finaliyle beraber son hedeflerini de oyunculara yolluyor. 
 
   Bu hedeflerden biri olan The Ex-Dictator lakablı karakterin görevini halledebilmek için 48 saatiniz bulunuyor. 13. özel hedef olan bu görevi yapmayı denerken bir kere başarısız olursanız bir daha deneme şansınız bulunmuyor. İlk 12 hedefin görevlerini yapmayanlar da bu hedeflere hiç bir zaman ulaşamayacaklarını da hatırlatalım.
 
 
   Diğer hedef ise The Sarajevo Six'in 6. ve son karakteri olarak geçiyor. En azından bu hedef için bir zaman sınırı bulunmuyor.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman 2015 Square Enix Io Interactive Xbox One PlayStation 4 PC Action
Call of Duty: Infinite Warfare ve Modern Warfare Remastered’in Dosya Boyutları Ortaya Çıktı Dishonored 2'deki Ana Karakterimiz Corvo Attano ve Özellikleri ile İlgili Video Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman (2016)
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız