Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman III, Adını Hitman: World of Assassination Olarak Değiştirecek

 
 
Geliştirici IO Interactive, Hitman III'ün adını 26 Ocak 2023'te Hitman: World of Assassination olarak değiştireceğini duyurdu.
 
Ek olarak resmi web sitesinden konu ile ilgili bir yazı paylaşıldı: 
 
''Bugün, oyuncularımızın (hem mevcut hem de yeni) HITMAN 1, HITMAN 2 ve HITMAN 3'ü nasıl deneyimleyeceğine, erişeceğine ve satın alacağına ilişkin bazı değişiklikleri duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu değişiklikler, oyuna girmeyi ve keyfini çıkarmayı her zamankinden daha kolay hale getirecek.
 
26 Ocak 2023 tarihi itibariyle aşağıdaki değişikliklerin yürürlüğe girmesi planlanmaktadır.

-HITMAN 3, mevcut Access Pass sistemimiz aracılığıyla HITMAN 1 ve HITMAN 2'ye erişimi de içerecek olan "HITMAN World of Assassination" olacak. Mevcut HITMAN 3 sahipleri, tüm platformlarda HITMAN World of Assassination'a ücretsiz yükseltme alacak.
 
Bu değişiklik, tüm yeni oyuncuların ve mevcut HITMAN 3 sahiplerinin aynı temel içeriklere sahip olacağı anlamına gelecek. Artık hangi sürümü satın alacağınız, hangi içeriğe sahip olduğunuz, eski paketleri nasıl kullanacağınız veya konumları içe aktaracağınız vb. konularda kafa karışıklığı olmayacak.''

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hitman III IO Interactive PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
Strateji RPG Rainbow Skies, Switch'e Geliyor Sıra Tabanlı RPG Light Fairytale Episode III için Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

5.1.2023 11:24:06

+1
Hehe, ulaan. Tüm oyunların kendi arasındaki birleşmeyi geç, 2'yi çıkardıkları gibi en son gittiği yerde hepsinin birleşeceğini adım gibi biliyordum. Motor aynı, her şey aynı, oyunların hepsi Süreyya hanımın mükemmel değişimi. Bu oyun anca şimdi oynanır işte. Hatta o da şimdi tüm seri %80 ve üzerine falan girince

RealArek

4.1.2023 19:22:46

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri önce bir türkçe dil desteği getirsinler.. 2023 yılındayız hala şunları istiyoruz ayıp
Ayıp mı Hitman Absolution Türkçe dil desteğiyle çıktı 40-50 bin arası zar zor satmış devam oyunlarına tabi Türkçe dil desteği koymazlar 1-2 milyon satması lazım ki Türkçe eklesinler alan yok niye zarar edip koysunlar.

BSC Misafiri

4.1.2023 18:24:15

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Her şey çok güzelde zamanında Hitman 1'in Access Pass ile birlikte Hitman 2 almıştım, Hitman 3 için herhangi bir yükseltme veya indirim mevcut değil. Aynı bölümlere sahibim zaten sıfırdan Hitman 3'e para mı vermemi bekliyorlar? Buna da el atmaları lazım. Satın alma kısmını hiç yönetemediler.
Hitman 1 ve 2'ye sahipseniz Hitman 3'te 1 ve 2'nin bölümlerine para vermeden sahip oluyorsunuz zaten. Sıfırdan Hitman 3 alıyorsan zaten 3. oyun bölümleri için alıyorsun, ilk iki oyunun bölümlerini de sahipsen ekstra olarak oynamana olanak tanıyor, yapmak zorunda da değillerdi, ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

BSC Misafiri

4.1.2023 11:34:59

0
önce bir türkçe dil desteği getirsinler.. 2023 yılındayız hala şunları istiyoruz ayıp

BSC Misafiri

4.1.2023 11:34:52

0
Her şey çok güzelde zamanında Hitman 1'in Access Pass ile birlikte Hitman 2 almıştım, Hitman 3 için herhangi bir yükseltme veya indirim mevcut değil. Aynı bölümlere sahibim zaten sıfırdan Hitman 3'e para mı vermemi bekliyorlar? Buna da el atmaları lazım. Satın alma kısmını hiç yönetemediler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız