Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 3 için Daha Fazla Görev Yolda

 
Hitman 3 geçtiğimiz hafta çıkışını gerçekleştirdi ve IO Interactive oyuna yeni içerikler eklemeye devam edecek.
 
IO Interactive baş yapımcısı Forest Swartout Large, The Gamer ile gerçekleştirdiği röportajda, Hitman 3 için olan içerikler planlarından bahsetti.
 
Large'ın belirttiğine göre oyuna kesinlikle bazı indirilebilir içerikler gelecek ve görünüşe göre Elusive Target ve Escalation görevlerine odaklanacak.
 
Tamamen yeni haritalar eklemek yerine mevcut haritalar üzerinde birtakım yenilikler ve değişiklikler yapmayı düşünüyorlar. Sadece Hitman 3 için de değil. Hitman 3'ün içine aktarılabilen önceki iki oyunun haritalarında da aynı yöntemi uygulamayı planlıyorlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Hitman III IO Interactive PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
Gelecekteki Life is Strange Oyunlarının Deck Nine Games Tarafından Geliştirileceği Söyleniyor Creative Assembly, Total War: Warhammer III'ün Sinyalini Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nyphox11

31.1.2021 20:27:21

0
Yeni nesil HITMAN oyunlarının hepsi kısa bir hikaye işleyişine sahip. Yapımcı firma bunun zaten farkında. Oyunda asıl olan farklı suikast tekniklerini denemek, challenge'ları bitirmek ve oyuncuların oluşturduğu kontratları yapmak. Yoksa Square Enix 20 farklı ülkeden 20 farklı chapter koyup tek oyun da çıkartabilir ama tek düze bir oyun olmaktan öteye gidemez. HITMAN oyunlarındaki her bir bölüm üzerine iyice düşünülmüştür. Dolayısıyla bana göre şirketin felsefesi "Az yapalım, Öz yapalım"dır. Umarım bu çizgiyi bozmadan devam ederler.

BSC Misafiri

31.1.2021 19:50:27

0
3.oyundaki kullanılan müzikler ve hikayeyi işleyiş biçimleri bölümler oyunda ciddi anlamda ruh vardı ve aynı şekilde bi 20 30 bölüm olsaydı (boşverin abi başka başka öldürme yöntemlerini sanane mevcut dinamiklerini kur bırak adam kendi yöntemini olustursun) bu yılın en iyi oyunlarından olur şirkete çok fazla para kazandırırdı adamlar final oyunlarında istedikleri karsılıgı tam alacakken yorulup bırakmıslar resmen inanılmaz ya :D

yerdavader

30.1.2021 11:58:26

+1
Oyun çok güzeldi ama çabuk bitti ya.

BSC Misafiri

29.1.2021 22:56:41

0
2016'da başlayan üçlemenin en iyisiydi sanırım çok kısaydı ama bölümleri ilk iki oyundan da güzeldi hele hele Dartmoor bölümü mükemmel ötesiydi

Antikaruh

29.1.2021 22:28:12

0
Bu sefer episode epsiode gidilmediği için (ki oyunun takibi açısından iğrenç ötesi bir satış stratejisi) çok kısa olmuş. Oyun bitince şok oldum. Bir tık daha sinematik, bir tık daha alengirli. Ama ilk iki oyundan çok daha keyifliydi. Görevler çok güzel işlenmiş, görevlerin içinde ufak mini görevler bayağı gülümsetti. İlk iki oyun çok başı boş salıyordu sizi ortama.

rambocuk

29.1.2021 21:08:41

0
Random dalınca yapay zeka dağıtıyor ama hazırlanmış gorevleri yaparak ilerleyince keyifli oluyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız