Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı Korku Oyunu My Work Is Not Yet Done Duyuruldu

 
 
Sutemi Productions tarafından geliştirilen hikaye odaklı hayatta kalma korku oyunu My Work Is Not Yet Done duyuruldu. Raw Fury adlı ile anlaşmaya varan geliştirici ekip, oyunlarını sadece PC platformunda yayınlayacak. Oyun temelinde farklı bir sanat stilini yansıtacak ve hikaye temelli bir yapıyı bizlere aktaracak. Oyunda ek olarak araştırma, keşif ve gizem unsurları da yer alacak.
 
Siyah beyaz sanat stiline sahip korku oyunu
 
 
 
My Work Is Not Yet Done adlı korku hayatta kalma oyunu siyah beyaz bir konsept ile karşımıza çıkıyor. Bir yandan eski görüntülerin kullanıldığı ve bir yandan da bazı oyuncuların tercih etmediği bir sanat stiline sahip olan bu yapımda korku ve hayatta kalma unsurları yer alıyor. 
 
My Work Is Not Yet Done oyunu doğrusal olmayan bir yapıyı bizlere sunuyor. Oyunda bir araştırmacı rolünü üstleniyor ve büyük bir maceraya atılıyoruz. Hikaye temel olarak bir bölgede kaynağı belli olmayan bir şeyi aramamızla başlıyor. Bu kaynak aslında bir gücü temsil ediyor ve bunun araştırılması bizim ellerimize veriliyor.
 
Öte yandan oyunun duyuru fragmanı da yayınlandı. Fragmanda oyun içerisinde çeşitli sekanslar gösteriliyor. 
 
My Work Is Not Yet Done duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu My Work Is Not Yet Done
Assassin's Creed 2 Remake Sürümü UE5'te Nasıl Görünürdü? F1 Manager 2022 için Güncelleme Desteği Sona Erdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız