Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F1 Manager 2022 için Güncelleme Desteği Sona Erdi

 
 
Frontier Developments tarafından geliştirilen ve resmi olarak 30 Ağustos tarihinde (Erken erişim 25 Ağustos'ta açıldı) çıkış yapan yarış temalı simülasyon yönetim oyunu F1 Manager 2022 için destek artık sona erdi. Çıkışından sadece iki ay sonra güncelleme desteğinin kesildiğini bildiren geliştirici ekip, bundan sonra oyuna yeni içeriklerin gelmeyeceğini açıkladı. Bunun yerine ekip oyunu kıran ve sorun yaratan küçük yamalara odaklanacağını belirtti.
 
Frontier Developments gelecekteki oyunlara odaklanıyor
 
 
 
Simülasyon yönetim oyunu F1 Manager 2022 için artık büyük güncellemelerin gelmeyeceğini açıklayan ekip bundan sonra gelecekteki oyunlara odaklanacağını söyledi. Topluluk yöneticisi Chris Groves tarafından belirtilen bu söylem ile artık bir sonraki oyuna odaklandıklarını varsayabiliriz. 
 
Güncelleme desteğinin kesilmesi haberi daha önce de hayal kırıklığına uğrayan oyuncular tarafından eleştirildi ve olumsuz yanıtlar aldı. Bazı oyuncular oyunun henüz bitmemiş olduğunu ve daha çok içeriğin eklenmesi gerektiğini belirtti.
 
F1 Manager 2022'nin Steam son incelemeleri "karışık" etiketine sahipken bütün incelemeleri "Çoğunlukla Olumlu" etiketini almış durumda. Oyun şu anda Steam üzerinde 329,00 TL'den satışta.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle F1 Manager 2022 güncelleme
Hikaye Odaklı Korku Oyunu My Work Is Not Yet Done Duyuruldu Kasım 2022'de Çıkış Yapacak PC Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ezicioyuncu

29.10.2022 18:37:27

0
Beklediklerinden iyi bi satış yaptılar ki böyle s..tiri çekmişler adamlar. Ama oyun dünyasında kerizlik devam ettiği için 2. oyun çıkar yine satar adamlar çözmüş işi.

BSC Misafiri

29.10.2022 15:36:33

0
Bu adamların yaptığı müşteriye resmen orta parmak çekip ortada bırakmak şu oyuna para verenler için cidden üzüldüm
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
F1 Manager
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız