Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hideo Kojima Yeni Korku Oyunu Yapmak için Korku Manga Sanatçısı Junji Ito ile Görüşüyor

 
Metal Gear Solid ve Death Stranding'in yaratıcısı Hideo Kojima'nın bir sonraki projesi korku türünde olabilir.

Comic-Con@Home etkinliğinde konuşan korku manga sanatçısı Junji Ito, yakın zamanda Hideo Kojima'nın kendisi ile iletişime geçtiğini ve korku oyunu üzerinde çalışmaya davet ettiğini belirtti.
 
"Yönetmen Hideo Kojima ile yapmayı düşündüğü bir korku oyunu hakkında konuştuk ve beni bu oyun üzerinde çalışmaya davet etti. Henüz bir detay yok."
 
Hideo Kojima daha önce de korku oyunu yapmak istediğini dile getirmişti.
 
"PT bir deney olarak sonuçlandı fakat bir gün başka bir korku oyunu yapmak isterim. Dehşeti devrimsel bir metot ile oluşturan; sadece altınıza işetmekle bırakmayıp aynı zamanda altınıza sıçtırtacak bir oyun. Aklımda şimdiden bazı fikirler var."
 
"En korkunç korku oyununu yapmak için korku ruhumu uyandıracak korkunç filmler izleyeceğim. Tayland yapımı korku filmi The Eye, PT'yi yaparken izlemeye çalıştığım fakat bitirmek için çok korkunç bir filmdi."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Mario 64, Star Fox 2 ve Daha Fazla Oyunun Kaynak Kodu Sızdı Apex Legends Cross-Play Desteği Konsol Oyuncuları ile PC Oyuncularını Eşleştirmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venomless

28.7.2020 01:53:27

0
Junji Ito varsa ayvayı yedik demek herifin yaratık tasarımları kabuslardan fırlamış gibi zaten. Kojima bu herifle iş yaparsa biraz iddialı olacak ama gelmiş geçmiş en korkunç korku oyununu bile yapabilir.

Levenbreh

27.7.2020 14:53:37

0
Neden korku oyunu ya. Yap güzelce bir konu herkes oynasın, bu adamın yapacağı korku oyununu oynayabilen olursa helal olsun

Fearless_tr

27.7.2020 14:23:54

0
Silent hill zaten home coming ile ölmüstü, tüm seriyi yeniden oynuyorum su anda.Bence serinin en iyi oyunlari siralama yapicak olrsam s2,sh1,sh4.Sh olarak tanittiklari demo cok iyi olmasina karsin Silent hill ruhuna aykiri bir oyundu.

BSC Misafiri

27.7.2020 13:56:17

0
dark occultr oynamamışsın sen beli

gamer-x

27.7.2020 13:14:08

0
konami sana ne desem az silent hill gibi bir oyun senin elinde öldürdün canım seriyi

yaratıc1KLAVYE

27.7.2020 09:44:29

+2
Şu görseldeki oyun çıksaydı piyasadaki korku oyunlarını 10'a katlardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız