Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Apex Legends Cross-Play Desteği Konsol Oyuncuları ile PC Oyuncularını Eşleştirmeyecek

 
Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends için cross-play desteği yolda ve Respawn Entertainment yazılım mühendisi Jake Smullin özellikle konsol oyuncularının merak ettiği bir konuyu detaylandırdı.
 
Belirtilene göre takımınızda PC oyuncusu olması durumunda oyun sizi PC lobisi ile eşleştirecek. Diğer durumda konsol oyuncuları sadece kendi arasında eşleşecek.
 
Jake Smullin "Eğer takımınızda PC oyuncusu varsa PC crossplay lobilerinde olacaksınız. Çok sayıda konsol oyuncusunun bu konu hakkında endişelendiğini görüyoruz fakat endişelenecek bir şey yok." diye belirtti.

Apex Legends şu anda PlayStation 4, Xbox One ve Origin üzerinde ulaşılabilir durumda. Switch ve Steam sürümleri ve cross-play desteği bu sonbaharda gelecek. Ayrıca bu yıl sonunda oyunun mobil cihazlara gelmesi de planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Apex Legends Respawn Entertainment oynaması ücretsiz battle royale oyunu Titanfall
Hideo Kojima Yeni Korku Oyunu Yapmak için Korku Manga Sanatçısı Junji Ito ile Görüşüyor Assetto Corsa Competizione'nin GT4 Paketi Oyundan Neredeyse Üç Kat Pahalı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shonen Jump

27.7.2020 14:45:08

0
Onun adı o zaman crossplay olmuyor zaten beraber oynanamayacaksa

sercangnlcn

27.7.2020 14:16:40

0
konsolda klavye mouse desteği gelecek mi acaba bu konu hakkında henüz bilgi vermediler sanırım. lobiye göre değilde output matchmaking yapsalar çok daha iyi olacak bence. konsolda klavye mousela oynamak isteyen çok oyuncu var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Apex Legends
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız