Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Herkes İçin Uncharted 2 Demosu!

Yapımcılar kısa bir süre önce, Drake'in macerasının burada sonlanmadığını müjdelemişti.
    Naughty Dog, resmi PS Blog'undan yaptığı duyurusu ile PSN hesabına sahip tüm PS3 kullanıcılarının yararlanabileceği Uncharted 2 demosunu yayınladığını bildirdi. Pasifik saati ile sabah 11'de yayınlanan demo; bir kaç hafta önce yayınlanan multiplayer demodan yararlanamayan pek çok oyuncuyu memnun edecek yeni içeriklere gebe.
 
    1.3 GB'a yakın bir boyuta sahip olan demo; çoklu oyunu modu ve 4 harita, rekabete dayalı 4 mod ve 2 co-op modu yer alıyor. Böylece yeni demo ile oyuncular 2 yeni harita, 2 yeni rekabete dayalı mod ve 1 yeni co-op mod bölümü görebilecekler.
 
    Dahası var! Demo birde çoklu oyuncu deneyiminiz sırasında ki anlarınızı kaydedip paylaşma ve tekrar izleyebilme özelliklerini sağlayan "Cinema" ve son dönemde yayınladıkları oyun videoları ile yıldızı parlayan Machinima sitesi için kendi özel videolarınızı hazırlayabileceğiniz "Stage haritası" yer alıyor.
 
Bu muhteşem oyunu önceden denemek için müthiş bir fırsat!
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ucharted 2 demo psn ps3 ps3 slim
İlk Enslaved Ekran Görüntüleri Dirt 2 ile Rally Günleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 2 : Among Thieves
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız