Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellraid Yeni Nesil Konsollara Taşınıyor; Oyun 2015'e Ertelendi


    Dead Island serisinin yapımcısı Tech Land'ın yeni oyunu Hellraid, ilk başta PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulmuştu. Bu sene için planlanan yapım için önemli bir karar alındı. 
 
    Bütçesi 'AAA' seviyesine çıkarılmasına rağmen sadece dijital olarak satılması planlanan Hellraid için platform değişikliği duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre Hellraid'i PC, PS4 ve Xbox One'da göreceğiz. Böylelikle oyun 2015'e ertelenmiş oldu.
   
    Şu an için sadece 20 kişilik bir ekip tarafından geliştirilen oyun için yapımcılardan Marcin Kruczkiewicz, "Her iki konsol neslini de desteklemek isterdik fakat ekip nüfusu bunun için yetersiz. Yeni nesil konsollara geçiş yapmayı tercih ettik çünkü yeni nesil bize daha fazla imkan sağlıyor. Özellikle grafiksel açıdan gelen avantaj, oyunu daha iyi bir hale getiriyor. Yeni nesil konsolların gücü, ortalama bir PC'den biraz daha iyi seviyede. Dolayısıyla herhangi bir sınırlama da yaşamayacağız." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Techland Aksiyon FPS PC PS4 Xbox One
DriveClub, 1080p & 30 FPS'de Çalışacak Yeni Mass Effect Oyunu, Yapım Sürecinin Ortalarında

Project Scorpio

30.4.2014 19:22:56

0
Çok isabetli bir karar olmuş Techland dan ne çıksa affetmem oynarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellraid
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız