Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellpoint Switch Versiyonu Ertelendi

 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici Cradle Games, aksiyon rol yapma oyunu Hellpoint'in Switch versiyonunu 30 Temmuz'dan 2020'de daha sonraki bir tarihe erteledi.
 
Cradle Games tarafından belirtilene göre "Hedefimiz, mümkün olabildiğince yüksek kalitede bir Switch portu sunmak ve bunun için daha fazla zaman gerekecek. Bizim ve oyuncularımızın memnun kalmayabileceği bir oyunu çıkarma riskini almak istemiyoruz. Özellikle bizim gibi küçük bir ekip için ve içinde bulunduğumuz koşullar altında Hellpoint'in boyutunu ve karmaşıklığını Switch'e uyarlamak zor olabiliyor." 
 
PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonlarının çıkış tarihinde bir değişiklik yok. 30 Temmuz'da bu platformlardaki oyuncularla buluşacak.

Hellpoint karanlık bilim kurgu korku atmosferine bulanmış aksiyon dolu bir rol yapma oyunu. Sahipsiz uzay istasyonu Irid Novo'yu keşfedin, sırlarını ve şaşırtıcı tarihini ortaya çıkarın, içler acısı yaratıklar ve kozmik tanrılarla savaşın. Tek başınıza veya arkadaşınızla yerel veya çevrimiçi co-op olarak oynayabileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hellpoint tinyBuild Cradle Games aksiyon rol yapma oyunu
Strateji RPG Star Renegades 8 Eylül'de PC için Çıkacak Smite'ın Yeni Tanrısı Tsukuyomi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellpoint ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız