Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellgate: Global'da Eylül Etkinlikleri

Demonic Horde'lara hazırlık zamanı!

     HellGate: Global'ın yayıncı firması T3Fun, oyuncuları ve oyuncu olmak isteyen kişileri oyuna alıştırmak ve mümkünse oyunda tutmak adına Eylül ayını tamamen etkinliklere ayırıyor.
 
     Eylül ayındaki etkinliklerin içinde, oyuncuları oyuna çekme (muhtemelen double experience gibi etkinlikler), level atlamayı kolaylaştırma ve etkinliklere özel düşman savaşları var. Bu etkinliklerin özellikle Demonic Horde'lara yoğunlaşacağı da gelen bilgiler arasında. Yapılan açıklamada etkinlik öncesi oyuncuları Demonic Horde'lara hazırlamak amacıyla level atlamak için sınama turları hazırlayacak. Ayrıca "Condition System"in geri geldiğini duymak bazı oyunculara ilaç gibi gelecektir. "Condition System" denilen sistem ise oyuncuların savaş sırasında tıklayabilecekleri bir "panik butonu" gibi bir şey, geçici bir süre size arttırılmış özellikler veriyor.
 
     Etkinlikler bugünden itibaren başlayıp bütün bir ay boyunca sürecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Pc Mmorpg Mmo Hellgate T3fun Hanbitsoft
Pazartesi Günü Yeni Dragon Quest Duyurulacak Tecmo Koei'nin TGS Listesi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellgate: Global
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız