Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade'in Yeni Tanıtım Videosu Oyunun Ruhunu Yansıtıyor

 
     PlayStation 3'e özel Heavenly Sword'la isimlerinin daha güçlü duyurulmasına yol açan İngiliz oyun geliştiricisi Ninja Theory'nin yaptığı işleri genelde başarılı buluyorum. Benim için özel bir yere sahip olan (teknik sıkıntılarına rağmen!) Enslaved: Odyssey to the West'in ardından; beğeneni, beğenmeyeniyle Capcom'dan emanet aldıkları DmC: Devil May Cry yorumuyla bir noktada rüştünü ispat etmiş bir stüdyo Ninja Theory.
 
PlayStation 4 ve PC platformuna geliştirilen Hellblade ise bu ekipten gelen yeni yapım. Ancak oyunun oynanış dinamikleri kafalarda halen bir soru işareti. Bir ara ortaya çıkan oynanış videosunda dövüş dinamikleri, mobil platformda ses getiren Infinity Blade ve benzeri yapımlara fazlasıyla benzetilmiş ve eleştirilmişti. 
 
Yayınlanan son tanıtım videosu, Hellblade'in nasıl bir oyun olacağına dair önemli bir ipucu veriyor bence. Videounun tanıtım kısmında da yazdığı gibi yapımcı ekip "son derece gerçekçi bir video oyun karakteri" oluşturma konusunda yoğun bir çaba sarfetmiş. Zira oyunda Senua isimli ana karakterimizin bir Kelt mitolojisinden yola çıkarak oluşturulmuş yolculuğu işleniyor ve karakterimizin psikolojik durumu oyunun çok önemli bir kısmını oluşturuyor.
 
Tanıtım videosunda rahatsız edici fısıltıların karakterimizi ruhsal olarak hırpalaması ve bu hırpalanma esnasında yüzünün aldığı hal; nihayetinde kameraya dönerek biz oyuncuları etkileyecek mimiklerle yaptığı konuşmayla oyunun bu konuya fazlaca yoğunlaşacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu noktada "oynanış olarak derin olmayan ama hikaye anlatısı olarak güçlü yanları olan bir oyun gelecek" tahminim bakalım tutacak mı?

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Theory Hellblade PS4 Bağımsız Indie
Xbox Live Turnuva Programı Duyuruldu Kutu Tasarımı Bile BioShock: The Collection Alma Sebebi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dingo egret!

19.3.2016 16:44:28

0
Bu oyuna uzun süredir çok emek sarf ettiler, bence süper olacak. Şu atmosferi korusa, iyi bir hikaye ve oynanışla efsaneler arasına girer.

rcpyksl

19.3.2016 12:22:37

0
çok iyi görünüyor

jiraiiya

18.3.2016 12:54:30

0
Benim içimde de the order gibi fiyasko olacakmış hissi var umarım yanılırım

abstract-a

17.3.2016 22:20:17

0
Nedense 2017 ye sarkacak gibi bir his var icimde

mementopolis

17.3.2016 20:08:52

0
.Ham halini görmek gerek. Bu çok yetersiz .

alito

17.3.2016 18:26:02

0
Karakterin yüzünü değiştirmişler, böyle daha güzel olmuş. Yüz, çevre animasyonları ve grafikler güzel ama oynanış dinamikleri konusunda hala ilerleme sağlanmamışsa, benim için alınmayacak oyunlar kategorisine girer.

Painteam

17.3.2016 17:22:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam
quote:

Orijinalden alıntı: porsux Neyleyeyim oynanabilirliği derin olmayan oyunu. Adı üstünde oyun - oynanış. Sadece senaryo yönünden güçlü olan oyunların göklere çıkartılamsını anlayamıyorum ve kabullenemiyorum. Halbuki bu firma DMC 'de oynanaış açısından çok eğlenceli bir iş ortaya çıkarmıştı. Bu oyun oynanış olarak daha çok Enslaved 'a benziyor. Onuda sevmemiş, sıkıcı bulmuştum.
enslaved o kadar da kötü değildi bunun ilk videolarında oynanış çok kötüydü
arkadaşa katılıyorum.Enslaved hikaye bakımından güzel bir oyundu ama oynanış olarak oldukça monotonlaşan dövüş sistemi ve otomatik bas geç tarzı platform ögeleriyle benim için tam bir hayal kırıklığı idi.

Hoid

17.3.2016 13:55:25

0
Sesler çok başarılı olmuş ama oynanış nasıl olacak benim için önemli olan kısmı bu .

mahsur kalan adam

17.3.2016 12:50:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux Neyleyeyim oynanabilirliği derin olmayan oyunu. Adı üstünde oyun - oynanış. Sadece senaryo yönünden güçlü olan oyunların göklere çıkartılamsını anlayamıyorum ve kabullenemiyorum. Halbuki bu firma DMC 'de oynanaış açısından çok eğlenceli bir iş ortaya çıkarmıştı. Bu oyun oynanış olarak daha çok Enslaved 'a benziyor. Onuda sevmemiş, sıkıcı bulmuştum.
enslaved o kadar da kötü değildi bunun ilk videolarında oynanış çok kötüydü

mehmet4428

17.3.2016 12:33:30

0
Seslendirme harika olmuş, yanımdaymış gibi hissettim.

porsux

17.3.2016 12:28:05

0
Neyleyeyim oynanabilirliği derin olmayan oyunu. Adı üstünde oyun - oynanış. Sadece senaryo yönünden güçlü olan oyunların göklere çıkartılamsını anlayamıyorum ve kabullenemiyorum. Halbuki bu firma DMC 'de oynanaış açısından çok eğlenceli bir iş ortaya çıkarmıştı. Bu oyun oynanış olarak daha çok Enslaved 'a benziyor. Onuda sevmemiş, sıkıcı bulmuştum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellblade: Senua’s Sacrifice
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız