Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hell Let Loose Bu Hafta Sonu Steam'de Oynaması Ücretsiz

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Black Matter, Steam'de erken erişim aşamasında bulunan Hell Let Loose'un bu hafta sonu boyunca ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu.

Şu an itibarıyla indirip 14 Ekim'e kadar oynayabilirsiniz.
 

Satın almayı düşünenler için oyun %20 indirime girdi ve 17 Ekim'e kadar 40,00 TL'den satılacak.

Bununla birlikte, oyunun üçüncü güncellemesi yayınlandı. Güncelleme Omaha Beach haritasıni, Offensive oyun modunu, tüm ateşli silahlarda ses iyileştirmeleri ve oynanış ile performansta çeşitli iyileştirmeler ve düzeltmeler içeriyor.

Hell Let Loose, piyadeler, tanklar, toplar ve ilerleyen cephelerle 100 oyunculu açık savaş deneyimi sunan, İkinci Dünya Savaşında geçen gerçekçi, birinci şahıs nişancı oyunudur. Öğrenmesi kolay, ustalaşması zor olan benzersiz kaynak tabanlı stratejik meta oyun temellidir. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam Hell Let Loose İkinci Dünya Savaşı FPS Oyunu Team17 Black Matter
Chernobylite'ın Yeni Videosunda Gerçek Hayattaki Yerler Oyundakilerle Karşılaştırılıyor FIFA 20 10 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı

BSC Misafiri

11.10.2019 12:40:15

0
Erken erişimmiş. Asla yüzüne bakmam full olsun gelsin DayZ sonrası tövbeliyim erken erişime. Ama beleşe oynatılıyormuş ya bi girem bakam nazi olup elimizden geldiğince katliam yapalım :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hell Let Loose
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız