Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heavy Rain İçin En İyi Konsol PS3

Heavy Rain, Playstation 3'ün en çok beklenen ve heyecan veren yapımları arasında yer alıyor.
    Londra'da düzenlenen Eurogamer Expo fuarında, geçtiğimiz cumartesi günü Soru & Cevap tarzı röportajı ile merak edilenlere cevap veren yapımcı ekipten David Cage, "Heavy Rain için en iyi platform PS3" yorumunda bulundu;
 
" Buna ne şekilde cevap verirsem vereyim, cevabım şüpheli olacak. Sanırım oyunu PS3'e özel geliştirmemizin 2 sebebi var; makinanın donanımı ve mimarisi. Eğer konsol için doğru motoru geliştirebilirseniz ortaya gerçektende fantastik bir performans çıkabilir. Diğer platformlara port etmek istediğinizde de ortaya farklı sonuçlar çıkabilir.
 
Playstation, tüm stüdyo olarak sevdimiz bir konsol. PS ONE, PS 2 sahibiydim ve bu benim kültürümün bir parçası. Kontroller ise evimin bir parçası ve bu gerçektende güçlü bir konsol."
 
    Cage, PS3 konsolunun güçlü olduğunu vurgularken; oyunlardaki grafiğin, oyunun duygusunu ortaya çıkarmada yegane etken olamayacağınıda dile getiriyor;
 
" Doğrusunu söylemek gerekirse; grafikler ile çokta ilgilenmiyorum. Oyundaki duygusallığı yakalayabilmeniz için ultra gerçekci grafiklere ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Bu düşük grafikler ilede başarılabilinir. Ancak biz bu duygu havayı inanılabilir/gerçekci karakterlerle  oyuncuya aktarmak istedik. O yüzden dolayı en iyi konsolun PS3 olduğunu düşünüyorum."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak adventure ps3 Heavy Rain quantic dreams
Final Fantasy 13'ün Skill Sistemi Belli Oldu Komutan Shepard'a Ne Oldu?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız