Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta kalma korku oyunu Greyhill Incident için yeni fragman yayınlandı

 
 
Yayıncı Perp Games ve geliştirici Refugium Games, uzaylı temalı hayatta kalma hikaye odaklı korku oyunu Greyhill Incident için yeni bir fragman yayınladı. Alien Day adlı bu fragman içerisinde bazı ortamlar, etkileşime geçebildiğimiz çevre unsurları, karşımıza çıkacak bazı karakterler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Birinci şahıs bir hayatta kalma korku deneyimi
 
 
 
Bu hikaye odaklı tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu, 90'lar temasını bizlere aktarmayı hedefliyor. O dönemin korku unsurlarını günümüze uyarlayan yapımda birinci şahıs bir kamera bakış açısıyla beraber bir karakterin kontrolünü elimize alıyor ve Greyhill bölgesine doğru adım atıyoruz.
 
Tuhaf olayların yaşandığı bu bölgede karşımıza çeşitli uzaylılar çıkabiliyor ve onlardan kurtulmak için de çeşitli hamleler yapabiliyoruz. Bu doğrultuda elimize tabancalar alabiliyor, tabancayı ateşleyebiliyor ve üzerimize gelen uzaylıları defedebiliyoruz.
 
Greyhill Incident'ın 9 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapması planlanıyor. 
 
Greyhill Incident - Alien Day fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Greyhill Incident hayatta kalma korku
Aksiyon rol yapma oyunu Achilles: Legends Untold tam sürüme kavuşuyor Birleşik Krallık, Microsoft'un Activision Blizzard satın alımına onay vermedi!

Yuntech89

27.4.2023 22:18:19

0
Greyler biraz yampiri yampiri yürüyo ama olsun.Umarim animasyonlari tam oturturlar.Konu cekici, 90 lar cocuklari olarak koca kafali gri ufo gorunce hafiften irkiliyorum.Umarim gerilim dozu yerinde olur.Sahsen heyecanliyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız