Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harry Potter: Hogwarts Gizemi Google Play’de Ön Kayıta Açıldı

 
   Los Angeles’ta bulunan mobil oyun stüdyosu Jam City, bugün yaptığı bir açıklamayla geçtiğimiz aylarda duyurduğu Harry Potter: Hogwarts Gizemi‘nin Google Play üzerinden ön kayıta açıldığını ve resmi fragmanının yayınlandığını duyurdu. Harry Potter hayranları, oyuna ön kayıt yaptırdıkları taktirde oyun açılır açılmaz bilgilendirme alacaklar.
 
   Jam City bu açıklamaya ek olarak geçtiğimiz ay yayınlanan teaser fragmanından sonra oyunun resmi fragmanını da yayına aldıklarını duyurdu. Jam City’nin kurucu ortaklarından biri ve aynı zamanda CEO’su olan Chris DeWolfe konuyla ilgili düşüncelerini, "Tüm Harry Potter sevenlere, Harry Potter: Hogwarts: Gizemi’ni 2018’in en çok beklenen mobil oyunlarından biri yaptıkları için minnettarız. Oyunu ön kayıta açmaktan ve oyun severlerle resmi fragmanı paylaşmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bu fragman kendi karakterinizi yaratıp Hogwarts davet mektubunuz almanızla açılıyor ve oyun içinde karşılaşacağınız bir çok önemli sahneyi bir araya getiriyor," şeklinde aktardı.
 
   Harry Potter: Hogwarts Gizemi Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından lisanslanmış olup, Jam City tarafından geliştirilmekte ve J.K. Rowling’in yarattığı Harry Potter evrenine dair oyun deneyimleri sunmayı hedefleyen Portkey Games aracılığıyla yayınlanmaktadır. Oyun önümüzdeki bahar aylarında App Store, Google Play ve Amazon Appstore üzerinden indirilebilir olacak.
 
   Harry Potter: Hogwarts Gizemi Facebook, Twitter hesaplarını ve websitesini ziyaret etmeyi unutmayın.
 
   Yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Harry Potter: Hogwarts Gizemi harry potter oyun mobil oyun mobil harry potter hogwarts mystery
Detroit: Become Human Çıkış Tarihi Duyuruldu Warhammer: Vermintide 2 Ön Sipariş Betası Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Harry Potter: Hogwarts Gizemi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız