Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hangar 13 Ekibi Tenis Oyunu TopSpin 2K25'i Duyurdu

 
 
Yayıncılığını 2K ve geliştiriciliğini Hangar 13 ekibinin üstlendiği TopSpin 2K25 resmi olarak duyuruldu. Duyurulan bu yapımın henüz hangi platformlara çıkış yapacağı belirtilmedi. Ancak oyunun PlayStation Store ve Microsoft Store sayfaları şu anda yayınlanmış durumda. Bu kapsamda oyunun PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri onaylanıyor.
 
Gerçekçi bir tenis deneyimi bizlere sunulmak isteniyor 
 
 
 
Tanıtım fragmanı ile beraber duyurulan TopSpin 2K25 temel olarak bizlere tenis deneyimi sunmayı hedefliyor. Tenis dünyasına adım atabileceğiniz ve ilgi çekici detaylarla beraber gerçekçi bir yapıyla karşılaşabileceğiniz oyunda yeni nesil bir spor mekanikleri bizleri bekliyor olacak.
 
Gerçekçi tenis müsabakaları ile beraber yer alacağımız yapım için 20 saniyelik kısa bir duyuru fragmanı bulunuyor. Burada kısa kısa oynanış içerikleri ile beraber de oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını az çok görebiliyoruz. Bunun dışında yeni detaylar ilerleyen süreçte bizlere sunulmayı bekliyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu TopSpin 2K25
Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters Konsollara Geliyor Xbox Game Pass'e Ocak Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

18.1.2024 15:45:23

0
Tenis oyunudur. Tenis izlemeyen oynamamış hiç bir ilgisi olmayana gereksiz gelecek süper bir oyun işte. gereksiz oyuna beklenti yapmak tutarsız. 5 maç ne ula. 5 maç kaç saat yapar hanzo. 3 set üstünden der şimdi. yanımda olsa da dövsem

Philipp_Plein

18.1.2024 14:27:09

0
Günde 5 maç yapın sıkılırsınız öyle bir gereksiz oyundur. Fakat tenis oyunlarının kralıdır Top Spin serisi. Ama Hanger 13 yapıyormuş, ismini duyunca hevesim kaçtı hiç sevmediğim vasat bir stüdyodur kendileri. Beklentiyi düşürdüm mecburen

Dhalsim

17.1.2024 16:43:55

0
Offf..Tenis oyunlarının en iyisi TopSpin geri geliyor ha..Oyun duyurularında uzuuunca süredir bu kadar sevindiğim olmamıştı..Virtua Tennis de güzel ama TopSpin ayrı bir seviyede..Tenis harika birşey. Federer, Djokovic, Nadal üçlüsünden artık gına gelse de..AO( Avustralya Açık) logosunu beğenmesem de... Roland Garros ardından Wimbledon her sene takip ettiğim 2 büyük Grand Slam. Tenis ooğlum işte..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız