Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Wars 2 iiçin Crossplay Yolda

 
      Geçen ay çıkan Awakening the Nightmare ek paketinin ardından Halo Wars 2 için sonunda PC ve Xbox One crossplay özelliğinin yolda olduğu duyuruldu. Yani PC üzerinden Xbox One oyuncularına karşı oynayabileceksiniz.
 
     Xbox Play Anywhere programı kapsamında konsola aldığınız Xbox oyunlarını PC'de de oynayabildiğiniz sistemin ek özelliklerinden biri oyuna göre crossplay sunabilmesiydi. Ve bu özellik Halo Wars 2 ekibinin şu an üzerinde çalıştığı ve son aşamalara geldiği bir durumdaymış. Yakında çıkması yakındır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo Halo Wars 2 Creative Assembly 343 Industries Microsoft PC Xbox One
Dead Rising 4'ün Ücretsiz Capcom Kostüm Paketi için Yeni Video Overwatch'tan Zenyatta StarCraft 2'ye Modlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

20.10.2017 00:06:41

0
Halo Wars 2 strateji oyunu ve oyunun yapısı da Starcraft gibi olmadığı için klavye-mouse desteğinin çok avantaj sağlayacağını düşünmüyorum. Zaten strateji oyunu olduğu için 60 üstü FPS'in pek bir anlamı olmayacaktır. Umarım Halo Master Chief Edition'ı da PC'ye getirirler, söylentileri iyice arttı.

HHarunTasar

19.10.2017 14:43:57

0
İşte Sırf bu yüzden Xbox almaktan vazgeçtim. Mikrosoft bunu Tüm oyunlarda getirmek istiyor. Zaten PC Klavye Mause ile oynuyor 1-0 öne geçiyor sen 30 yada 60 fps zor alırken adam sıfıra yakın input lag ile 120 fps ile oynuyor yine önüne geçiyor tamam bunlara razıyız ama birde işin içine hile hack modlama girince iyice suyu çıkıyor ben sırf bu yüzden konsolda oyun oynuyorum. Sırf bu Crossplatform saçmalığı yüzünden Xbox'tan vazgeçtim iyi ki de geçmişim PS baya güzel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Wars 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız