Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach betası ODST Satışlarını Canlandıracak

 
 
     Halo 3 gibi yine çok yüksek satış rakamlarına ulaşması beklenen Halo: Reach'in beta testlerine katılmak için Halo: ODST'yi satın almak zorundayız. Sırf betaya katılmak için bile ODST'yi satın alanların olduğu biliniyor. Bu da doğal olarak ODST satışlarına olumlu yansıyacak, en azından Microsoft'un beklentisi bu yönde.
 
     Microsoft’tan Stephen McGill de yaptığı açıklamayla oyunun satışlarından beklentilerini şu sözlerle beklentilerini dile getirdi.
 
      "Doğal olarak, halka açık beta testleri yaklaştıkça Halo: ODST'ye olan talep artacak. Halo oyuncu kitlemizden bir çok kişinin oyuna sahip olduğunu ve hevesle 3 Mayıs'ı beklediğini biliyoruz, ama aynı zamanda Halo 3: ODST'yi denemeyen Halo dünyasını bilen ve seven binlerce hayran da var."
 
      Halo: ODST için yapılan fiyat indiriminin de satışların artmasında etkili olacağını düşünen Mcgill, Microsoft'un cazip teklifler sunacağını söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Reach ODST Stephen McGill
Gözden Kaçan En Önemli 5 Xbox 360 Oyunu Shadow of the Colossus Filmi İçin Ümit Var

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız